torstai 15. maaliskuuta 2012

Where should I start?

Tämä viikko on omalta osaltani hieman latistunut, koska olen kärsinyt kotiin paluusta saakka jostain ihme vatsapöpöstä ja olo on tällä hetkellä t-o-d-e-l-l-a heikko. Mieheni joutuu tietty just nyt olemaan 3 päivää putkeen työn puolesta Lapissa, joten pojan hoito on täysin mun vastuulla. Onneksi äitini on ollut oikea pelastava enkeli ja tuonut meille ruokaa, vienyt pojan tarhaan jne.

Toinenkin lapsukaisistani eli Lilla company on samasta syystä jäänyt hieman paitsioon. Olen saanut kevään toimitukset Hjorthilta, Shampoodlelta ja Popupshopilta, mutta energia ei ole riittänyt niiden viemiseen kauppaan. Myös Katvigilta on tullut lisää kevättä ja Boys&Girls, Ver de Terre sekä Aarrekid saapunevat ensi viikolla. Pakko siis toivoa, että olo tästä normalisoituu ja saan tuotteet ajan tasalle.

Kertokaapas, mitä noista edellä mainituista merkeistä erityisesti odotatte, jotta tiedän, mistä aloitan? :)

*****************************************************************************

This week has been really low for me because I've been suffering from some kind of stomach flu ever since we came back home. Now I'm feeling really weak. My husband left yesterday to Lapland for business so I have to take care of my son rest of the week. Luckily my mom has been here to help, bringing us food and taking my boy to daycare.

My other child, Lilla company, has also been without good care for the same reason. I've received deliveries from Hjorth, Shampoodle and Popupshop but haven't had the energy to put the clothes on sale yet. Also Katvig has send some new stuff and Boys&Girls, Ver de Terre and Aarrekid will arrive next week, I believe. I'm just hoping that I will feel normal soon and  can concentrate on Lilla company more then as well.

Tell me, which brands are you expecting the most so that I know where to start? :)

10 kommenttia:

 1. Aarrekidiä ainakin odottelen!!

  Ja paranemista..

  VastaaPoista
 2. Aarrekid on tietty odotuksissa, uusi kuosi näyttää tosi kivalta! =)
  Noista jo saapuneista Popupshop kiinnostaa eniten.

  VastaaPoista
 3. Aarrekid ja popupshop. Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
 4. I am a bit curious on what stuff you got from Katvig :) Well all of the above sounds interesting, but I am guessing we will see it when you start feeling better. Take care of your stomach and don't forget to get some strong pro-biotics for a quicker recovery :)

  VastaaPoista
 5. Aarrekid näyttää olevan kovin odotettu :)

  VastaaPoista
 6. Meillä odotetaan Popupshopia!! :)

  VastaaPoista
 7. Hip hip hurraa! Vihdoinkin sain Popupshopin tuotteita rykäistyä myyntiin. Lisää on vielä tulossa, mutta alku se on tämäkin :)

  VastaaPoista
 8. Popupshop, Shampoodle ja Aarrekid on nyt melkein kaikki viety kauppaan. Annica, Katvig is on its way; need to do some Photoshopping first.

  VastaaPoista