maanantai 12. maaliskuuta 2012

Mikä maa - mikä valuutta?

Huh huh, täällä on yksi tokkurainen verkkokauppias! Kotiuduimme eilen talvilomalta Thaimaasta ja tänään piti heti tarttua urakalla töihin. Reilun 10 tunnin lentämisen ja muun matkustamisen rankkuuden huomaa mm. siitä, että poikani nukkui 14 tuntia putkeen!! Nukahti heti Helsingissä autoon eikä herännyt, vaikka kotimatkalla kävimme vanhempieni luona ja kannoimme hänet sisälle sekä lopulta autosta kotiin.

Similan Islands, Thailand
Tilauksia oli loman aikana tullut mukavasti, kiitokset niistä! Kaikki on nyt pakattu ja pian matkalla postiin. Koetan vielä tänään arpoa, kuka voittaa tilaamansa tuotteet. Pidetään siis vielä hetki jännitystä yllä ;) Kaikki asiakaspalautukset yms. on myös hoidettu ajan tasalle. Sitten olisi vielä melkoinen työ edessä, nimittäin uusia tuotteita on tullut Ebbeltä, Mini Rodinilta, Hjorthilta sekä Boys&Girlsiltä eli kaikki nämä pitäisi syöttää kauppaan. Pakko ottaa kuitenkin pehmeä lasku tänään: olo on oikeasti aika hutera ja heikko.

Keskiviikosta lähtien Lilla companyssa vietetään virallisia kevätkauden avajaisia, jolloin on luvassa tarjouksia uutuuksista, arvontoja jne. Tänään tai viimeistään huomenna kauppaan ilmestyy hyviä tasarahatarjouksia edellisten kausien tuotteista. Lisää näistä myöhemmin, nyt taidan nukahtaa... zzzz.....zzzzzz....zzzzzzzzz.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti