torstai 8. maaliskuuta 2012

Burning sun

Syy pitkään postitustaukoon on siis ollut talviloma ja tarkalleen ottaen mieheni sellainen. Yrittäjällä lomia ei varsinaisesti ole, mutta jos puoliso haluaa lähteä reissuun, niin ei auta: matkaan vaan mukaan ;) Olemme olleet koko perheen voimin kohta 2 viikkoa Thaimaan kuumuudessa. Eilen käräytin itseni auringossa, joten nyt kärvistelen sisällä osittain keitetyn ravun värisenä :/ Sain eilen tiedon, että Mini Rodinilta on tulossa sittenkin myös haipaitoja ja tummansinisiä shortseja, vaikka luulin jo toisin. Laittaisin tähän kuvat noista tuotteista, mutten oikein osaa käyttää mieheni iPadia ;) Koneista puheenollen sain eilen viestin, että Zenbookini on korjattu ja matkalla kotiin, hurraa! Olen PC-ihminen, ei auta! Ensi viikolla on luvassa kunnon kevätkauden startti Lilla companyssa. Pysykää siis mukana menossa! ************************************************************************************************************************************************************* The reason for this long break in deliveries is a winter holiday, my husband's to be exact. As an entrepreneur you really don't have actual holidays, but if your spouse wants to take a winter break abroad, you just have to to with the flow ;) We have been spending 2 weeks in Thailand with our little family. Yesterday I got sunburned so now I have to stay inside looking like a lobster :/ Mini Rodini will send us shark sweat shirts and navy twill shorts after all. I would attach pictures of them here but unfortunately I don't know how to do it with this iPad I'm using. By the way, I got a message yesterday that my Zenbook has been fixed and it's on its way back home. Can't help it, I'm a PC kindaofgirl. Next week will the official spring season start at Lilla company so stay tuned!

3 kommenttia:

 1. Nauti lomastasi, minä ainakin maltan hyvin odottaa tilaustani, ja kovasti jo odottelen myös uutuuksia kauppaasi. Minusta se on erittäin hienoa, että yrittäjäkin lomailee, ihan totta!

  Katami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautin taatusti! Hieman tällainen pitkä loma tekee verkkokaupalle hallaa, mutta onneksi on teitä ihania asiakkaita, jotka tilaavat pitkästä toimitusajasta huolimatta :)

   Poista
 2. Hyvin olet infonnut toimitusajasta, joten luulenpa ettei se varsinaisesti haittaa. Itseäni ainakin enemmän "ärsyttää" jos toimitusaika venyy pitkäksi, eikä siitä informoida mitenkään, silloin kyllä käytän seuraavan kerran toista liikettä, varsinkin kun nykyään on hyvin valinnanvaraa. Oikein hyvää loppulomaa!

  VastaaPoista