tiistai 2. syyskuuta 2014

Molo Kids toppaa á la Lilla company

Olen jo kahtena edellisenä vuonna tehnyt blogiin postauksen Molo Kidsin talven toppapukujen värisävyistä ja niiden vastaavuuksista. Tätä postausta on minulta taas toivottu, joten tässäpä se. Aikaisemmat jutut voitte lukea täältä ja täältä. Olisin tarjoillut teille samalla myös sovituskuvia poikani tulevan talven haalarista, mutta supermallini on mennyt lakkoon eikä suostunut poseeraamaan kertaakaan :P Joka tapauksessa nyt n. 113 cm pitkälle on tulossa 122 cm haalari, joka kieltämättä oli vielä lahkeista reilu, mutta ehkä hemikuussa ei enää niinkään.

Black Iris saa parikseen Finnairin kantiskortin, joka onkin vakionäky näissä postauksissa. Haalarin väri on siis todella tummansininen eli vielä tuota Finskin korttia selvästi tummempi.

Scuba Snow on todella lähellä softshell-takki Cloudyn Caicos-värisävyä. Myöskin Compeed-rakkolaastaripaketti on samaa sävymaailmaa, tosin hieman tummempi.

Orange Shock on melko tumma oranssi. Puuha Peten Puskun kauha oli lähinnä sitä. Puskun runko itsessään on punainen. Otin lisäksi rinnalle vertailuun viime vuoden oranssin sävyn eli Amberin, joka on selvästi vaaleampi kuin Orange Shock. Uskoisin, että Polaris-haalari Orange Shock -värissä tummansinisellä vuorella on erityisesti kaikkien Tappara-fanien mieleen :D


Pink Rose on kunnon vaaleanpunainen, ei kuitenkaan varsinainen neonväri. Haalarin vuori on tismalleen samaa sävyä kuin Stabilon perinteinen yliviivaustussi. Itse pintakangas taas hyvin lähellä Ikean pinkkejä henkareita.

Yksi vaikeimmin kuvattavista ja kuvailtavista sävyistä on Space Neon. Tuotekuvissa haalari näyttää aivan mintulta, mitä se ei todellakaan ole. Pojan huoneesta löytyi kirkkaanvihreä Ikean krokotiili, joka kuvassa poseeraa Space Neonin päällä. Tässä sävyssä on jotain samaa kuin keväisessä omenanvihreässä, mutta se on joka tapauksessa huomattavasti kirkkaampi. En kuitenkin sanoisi sitä ihan virallisesti neonvihreäksi, jos vaikka mielessäni vertaan sitä oman nuoruuden tähtikankaaseen, joka todellakin oli neon!

Ja sitten ne "ongelmavärit", joille en kovan hakemisenkaan jälkeen löytänyt pareja. Alla olevassa kuvassa vasemmalla Spectrum Purple ja oikealla Blueprint. Spectrum Purple on siis selvä violetti ja vuori tuollainen koralli/oranssi, joten haalari sopii erinomaisesti tytöille. Blueprint taas on kaunis tummansininen mustalla vuorilla ja toimii erittäin hyvin sekä pojilla että tytöillä.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä on Cracker Crust, tuo kaunis suklaanruskea. Tämän haalarin kanssa esim. turkoosit asusteet ovat hienot. Itse asiassa Cracker Crust Pyxiksessä on valmiina turkoosit tehosteet ja se vasta onkin hieno yhdistelmä.

Tänä vuonna Lilla companyn valikoimissa on Molo Kidsiltä haalareita, sekä Polarista että Pyxistä, ja sitten Igor-hanskoja monessa värisävyssä. Missä on takit ja housut, moni varmaan kysyy. No, niitä ei tänä vuonna ole meillä ollenkaan. Suurin syy tähän on siinä, että Lilla company muutti keväällä väliaikaisesti pienempiin tiloihin ja varastoon ei yksinkertaisesti mahdu enempää tuotteita. Jouduimme siis senkin takia tekemään tällaisen karsinnan.

Loppuun vielä muistutus, että kun tilaat Lilla companysta rekisteröityneenä/kirjautuneena asiakkaana haalarin, saat siitä heti 10 tähteä passiin eli seuraavaan tilaukseen 15 euroa bonusta käyttöösi! Lue lisää Tähtiasiakasohjelmasta. Ja shoppailemaan pääset tästä, tervetuloa! Jokaisen tuotteen sivulta löytyy haalareista tarkat mitat ja asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa. Ota yhteyttä info@lillacompany.fi

12 kommenttia:

  1. Kiitos näistä! Mä tuota oranssia ihastelin mutta onkohan sittenkään ihan meidän juttu. Tuleeko teille ollenkaan Polarista 86cm? Sitä ei juuri mistään saa tuossa koossa ja tykkäisin kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata antaa tuon Tappara-kommentin hämätä ;) Tämä oranssi on tosi hieno! Valitettavasti meillä on Polarista vasta koosta 92 cm ylöspäin :/

      Poista
    2. Ei ku mä mietin tota sellaseks neon oranssiksi vähän alunperin :D Onko toi enemmän Fiskarsin sakset tai bloggerin logo jos ei tapparaan vertaa :D?

      Poista
    3. Blogger on lähellä, Fiskars on enemmän tuota viime vuotista Amberia :)

      Poista
  2. Olipas mukava nähdä miltä tuo pinkki näyttää oikeasti! Se lähtenee meille piakkoin tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tästä oli apua :) Tämä on joka vuosi oma lempparipostaukseni, vaikkakin nyt hieman harmittaa, etten noille muutamille löytänyt väripareja.

      Poista
  3. Oisko teillä mitään vertailukuvaa polaris girly rainbowsta? :) Se näyttää kuvissa jotenkin tosi tunkkaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta en tullut napanneeksi kuvaa, mutta kannattaa katsoa Pyxis Girly Rainown tuotekuvaa - siinä värit ovat paljon enemmän totuudenmukaiset eli eivät ollenkaan tunkkaiset :)
      http://www.lillacompany.fi/fi/shop/brandit/molokids/pyxisgirlyrainbow

      Poista
  4. Onko kuvia blue danubesta ja grape winesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille ei valitettavasti tullut noista kumpaakaan väriä eli siksi ei tässä postauksessa ole niistä kuviakaan.

      Poista
  5. Tämä oli loistava juttu, kiitos tästä. Olen arponut tuon vihreän ja pinkin välillä tytölle, kun muissa kuvissa pinkki näyttää niin pliisulta, mutta se se on meille. Kiitos! :)

    VastaaPoista