keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mini Rodinin toppavaateasiaa

Mini Rodinin toppavaatteissa on tapahtunut muutamia muutoksia tälle kaudelle. Ensinnäkin haalareiden kokoluokitus on muuttunnut tuplakoista yksittäiskokoihin. Tämä helpottaa huomattavasti sopivan haalarin löytämistä. Haalareita on tulossa kahta eri hintaluokkaa, joissa myös ominaisuudet eroavat tietyiltä osin. Korkeamman hinnan haalareissa on parempi vedenpitävyys ja hengittävyys sekä lisäksi muita ns. paranneltuja juttuja edullisempaan verrattuna. Lilla companyn tuotekuvauksissa on kerrottu, mitä mistäkin haalarista löytyy, joten kannattaa lukaista tekstit valinnan tueksi. Tuotekuvauksista löytyy haalareista myös niska-haara-, kainalo-hihansuu- ja haara-lahkeensuu -mitat.

Talvitakkien koot ovat edelleen tuplia, mikä ainakin itselleni aiheuttaa hieman harmaita hiuksia. Poikani on tällä hetkellä 112 cm pitkä ja koko 116/122 cm näyttää ainakin silmämääräisesti valtavan suurelta, kun taas 104/110 cm liiankin sopivalta. Takeista löytyy tuotekuvauksissa sekä niska-helma- että kainalo-hihansuu-mitat, jotka varmastikin auttavat valinnassa. Alla esimerkkinä parka-takkien mittoja siinä muodossa, missä ne löytyvät huomenna kaupastakin:

Mittoja (Niska-helma, kainalo-hihansuu)
80/86 41 cm - 24 cm
92/98 47 cm - 28 cm
104/110 51 cm - 32 cm
116/122 55 cm - 36 cm
128/134 59 cm - 41 cmUlkovaatteissa on kaikissa ns. bionic finish eli ne on käsitelty vedenpitävyyden saavuttamiseksi mahdollisimman ympäristöystävällisellä aineella.

Sisävaatteet ovat edelleen mitoitukseltaan reiluhkoja. Etenkin hihat ja lahkeet ovat pitkiä. Myös collegehaalarit jatkavat reilua mitoitusta.

Huomenna Lilla companyssa luvassa yli 60 uutuusmallia Mini Rodinilta, joten jokaiselle pitäisi löytyä jotakin. Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti