tiistai 12. elokuuta 2014

Lastenvaateuutuuksia!

Ihan hitusen laahaa tämä blogi aikataulusta perässä, kun nyt rupean kirjoittelen Bobo Chosesin uutuuksista, jotka käytännössä tuli ja meni jo. Uusi mallisto A day in L.A. yllätti ihan täysin suosiollaan ja moni malli myytiin loppuun hetkessä. Toki vieläkin on tarjolla ties mitä ihanaa eli kannattaa tsekata, jos et ole jo niin tehnyt.

Malliston julkaisuajankohta klo 2 yöllä Suomen aikaa ei kieltämättä ollut paras mahdollinen - itsekin kun tähän työhön ryhdyin kuvittelin pystyväni tekemään hommat edes suunnilleen normaaliin työaikaan. Mutta onhan se niin, että yrittäjän on yritettävä vaikka keskellä yötä :D
Nyt eletään muutenkin sitä aikaa vuodesta, että uutuuksia tippuu kauppaan viikottain. Tänään julkaistiin taas hieman lisää ebben syysvaatetta: takuuvarmoja raitatuotteita niin pojille kuin tytöille.
Tällä viikolla tai viimeistään ensi viikon alussa tulee uutuuksia espanjalaiselta Picnik Barcelonalta. Luvassa on kauniita syksyisiä värejä ja kuvioita.
Tanskalainen Popupshop tekee paluu Lilla companyn valikoimiin ja heidän tuotteittaan on tulossa viikon sisällä. Luvassa on mm. takuuvarmoja tuotteita, kuten baggyhousuja ja jumpsuitteja. Tämän jälkeen alammekin odotella Molo Kidsin toppavaatteita sekä Mini Rodinin seuraavia uutuuksia. Kaiken tämän pitäisi tapahtua vielä elokuun puolella eli elämme jänniä aikoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti