tiistai 22. heinäkuuta 2014

Mini Rodini Quel Carrousel

Mini Rodinin uuden upean syysmalliston 1. erä tulee myyntiin 9 päivän kuluttua, torstaina 31.heinäkuuta kello 11 Suomen aikaa. Luvassa on merkille tunnusomainen leikkisä, hauska, hurja ja välillä jopa hieman pelottavakin mallisto - taattua Mini Rodinia siis!

Lilla companyssa päätettiin panostaa Mini Rodiniin tällä kertaa oikein tosissaan. Mietin alkuun, että tilaan myyntiin malliston jokaista, siis ihan jokaista tuotetta, mutta näin ei kuulemma tee kukaan jälleenmyyjä, ei edes Ruotsissa!?! Joka tapauksessa tarjolle tulee tuotteita laajalla skaalalla, joten toivon, että entistä useampi suomalainen asiakas shoppailee Mini Rodininsa Lillasta :)

Muistattehan, että uutuuksista (ja normaalihintaisista tuotteista) kertyy rekisteröityneille asiakkaille tähtiä, jotka muuttuvat rahaksi. Kun ostat 100 eurolla normaalihintaisia tuotteita, saat 10 tähteä, mikä tarkoittaa, että seuraavaan tilaukseen sinulla on käytettävissä 15 euroa bonusrahaa. Kätevää, eikö?

Alla hieman maistiaisia tulevasta. Mitäs pidätte? ;)
In the meanwhile, kesäalessa on vielä paljon tavaraa -30-50% ja Outletissa kaikki -70%. Tervetuloa ostoksille siis Lilla companyyn!

16 kommenttia:

 1. Hei! Mihin kokoon asti teille minirodinia tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini Rodinin isoin kokohan on eddelleen 140/146 cm ja nopealla tsekkauksella tuotakin kokoa on tulossa monesta eri tuotteesta :)

   Poista
  2. Mahtoiko olla noita painonnostaja legginsejä isoina vai onko 116/122 suurin?

   Poista
  3. Noissa isoin koko oli tuo 116/122 cm

   Poista
 2. Mopsit ja seeprat on kivoja!Tuleeko nämä kuvissa olevat juuri tuossa ekassa erässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole tarkkaan tiedossa, mitä tuossa ekassa erässä tulee, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Valitsin kuvat tähän postaukseen sillä oletuksella, että nämä tuotteet mitä todennäköisimmin ovat tulossa, mutta 100% varmuutta ei ole. Mini Rodinikin on julkaissut sivuillaan jo kasan sneak peek -kuvia, joissa näkyy esim. toppaa, joka ei vielä tule tässä 1.erässä.

   Joka tapauksessa Ruotsista on mulle just matkalla 62 kg Mini Rodinia eli parin päivän sisällä näen, mitä tuleman pitää :D

   Poista
 3. Jämysivuilla on drop 1 tilattavissa, sieltä näkee nyt mitä on tulossa :) Eli noista ylläolevista seepra ekassa erässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteet saapuikin meille jo eilen ja huomasin, ettei mun veikkaus osunut ihan oikeaan ;)

   Poista
 4. Hei ne on hienot persikanväriset klovnileggarit, tuleeko "pojille" oma värinsä? -Kata-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klovneja tulee toisessakin värissä ja omasta mielestäni se vasta hieno onkin. Mikä väri on kyseessä jääkööt vielä salaisuudeksi ;)

   Poista
 5. Karhu ? Collegesetti ja nuo mopsit on ihania. Tulevat siis joskus myöhemmin ? Ihan hyvä, kun ale ostokset on vielä tulematta osa. Saapi säästää rahaa noihin ihanuuksiin :)
  Matilda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa näissä kuvissa näkyvistä tuotteista tulee tosiaa vasta myöhemmissä erissä eli elo- ja syyskuun lopulla :)

   Poista
 6. Kiitos hyvästä drop 1 valikoimasta ja nopeasta toimituksesta myös:) Joko drop 2 julkaisupäivä on tiedossa että voi varata kalenteriin vapaa hetken töistä, hih. Niin mielellään asioisin taas Lillassa! -Kata-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tähän mallistoon on tosiaan panostettu meillä, minkä pitäisi näkyä mm. mahdollisimman isona valikoimana ja tuotteiden kappalemäärissä. :)

   Drop 2 on tulossa kuun lopussa, mutta päivää ei ole vielä julkaistu. Heitän oman villin veikkaukseni tähän: 28.8. Katsotaan! ;)

   Poista
  2. Jee, ennustajaeukon vikaa taitaa olla: drop 2 julkaistaan to 28.8. :D

   Poista
  3. Hyvä, kiitos tiedosta. Merkataan kalenteriin:) -Kata-

   Poista