perjantai 22. elokuuta 2014

3-vuotias kasvaa kovaa vauhtia

Huomenna tökätään Lilla companyn virtuaaliseen synttärikakkuun jo kolme kynttilää. Vuosi on taas vierähtänyt ja kaikenlaista kivaa on ehtinyt tapahtua. Verkkokaupan ulkoasu on pysynyt hyvin pitkälti samana, mutta syksylle on jotain muutoksia luvassa. Merkkivalikoimassakaan ei ole tapahtunut mitään radikaalia: jotain on jäänyt pois, mutta tilalle on toki tullut entistäkin ihanampia juttuja. Erityisen innoissani ole suomalaisista uutuuksista Vimmasta ja pikkuBosta sekä vielä tulossa olevasta Mainiosta. Suomalainen yrittäjyys kunniaan!

Parhaillaan eletään kuuminta syysuutuuksien saapumiskautta, joten sen suurempaan synttärihulinaan ei yksinkertaisesti riitä rahkeet. Ensi viikolla on luvassa ainakin lisää Mini Rodinia torstaina 28.elokuuta klo 11 Suomen aikaa ja pikku hiljaa alamme odottaa myös Molo Kidsin toppavaatteita saapuvaksi. Muita uutuuksia on tulossa piakkoin Beau LOvesilta, Popupshopilta ja australialaiselta Mintiltä. Aikamoinen kattaus herkkuja, sanoisin :)

Tein tällä viikolla päätöksen lähteä mukaan Helsinki Design Weekillä järjestettävään Lastenviikonloppuun. Teurastamolla on 13.-14.9. Little Market -myyntitapahtuma, jossa yritykset myyvät uutuustuotteitaan leluista lastenvaatteisiin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee moikkaamaan minua tuonne paikan päälle.

Blogini lukijat saavat synttäripäivän kunniaksi ajalla 22.-23.8. -10% koko kaupan valikoimasta koodilla LILLA3. Alennuskoodi käy siis myös kaikkiin uutuuksiin. Tervetuloa ostoksille!

1 kommentti: