tiistai 8. tammikuuta 2013

Molo Kids SS13

Molo Kids sai kunnian olla ensimmäinen, keneltä saapui kevään 2013 vaatteita. Ja onhan se ihana hypistellä kaikkea kesäistä, kun ulkona vihmoo räntää! Alla olevassa kuvassa näkyvistä vaatteista Lilla companysta tulee löytymään ainakin tuota pinkkiä hametta. Toistaiseksi olen ehtinyt lisätä kauppaan vain kurahousut ja muutamat legginssit, mutta huomenna olisi tarkoitus laittaa loputkin tuotteet myyntiin.

Seuraavaksi odottelen pakettia Lötiekidsiltä ja Funky-Legsiltä. Elämme siis jännittäviä aikoja! :D

5 kommenttia:

 1. Tuleeko keltaista tai pinkkiä softshellia? Ostoslistalla;)

  VastaaPoista
 2. Tuo Lötiekids vaan näyttää niin ihanalta, etten malttaisi enää odottaa huomista ja Suomen ensi-iltaa Lilla companyssa. Pakko oli taas käydä fiilistelemässä merkin omilla sivuilla. Kauniita ja yksinkertaisia vaatteita, joissa kuitenkin on se "jokin". Hienoa Jenni, että tuot nämäkin ihanuudet Suomeen! Toivottavasti laatu on kohdallaan, koska näistä voi hyvinkin tulla sisävaatteiden osalta meidän oma uusi suosikki- ja luottomerkkimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sain kuule juurikin nämä ihanat Lötiekidsit käsiini ja olin kirjoittamassa niistä tänne blogiin, kun sinun kommentti tuli. Telepatiaa! :D Vielä tosiaan joudutaan odottamaan huomiseen, että saan nämä kauppaan, kun tänään on edessä reissu Helsinkiin, missä menen aamulla tutustumaan mm. Molo Kidsin ensi talven sisävaatteisiin.

   Poista