torstai 3. tammikuuta 2013

Inventaario, huh!

Olen nyt 2 päivää tehnyt Lillan varastossa inventaariota, koska tilikausi päättyi vuoden vaihteessa. Tavaraa on paljon ja tämä tsekkaus tulee todella tarpeeseen. Saan korjattua varastosaldot oikeiksi ja löydän yksittäisiä tuotteita, jotka eivät ole missään myynnissä!?! Ensi viikolla onkin luvassa inventaarioale, jossa kauppaan noi yksittäiset vaatekappaleet superhinnoilla. En ole vielä ihan varma, onko ale täällä blogissa vai kenties Lillan Facebookissa. Olisi tietysti kiva, että mahdollisimman moni voisi tulla ostoksille.

Alla muutamia tuotteita, jotka tulevat inventaarioaleen.


7 kommenttia:

 1. Oo, inventaariomyyntiä odotellessa... Tänään saapui tilaamani housut ja voi elämä noi molon denim ashtonit on cooleimmat ja hienoimmat ikinä!!! Veikkokin tykkää kun on takkut=taskut. Eipä noi antoniotkaan hullummat ole. :) tuleeko antoniota vastaavaa mallia kesäksi mololta myyntiin? Olin liian hidas, eikä alessa ollut niitä enää koossa 110cm. Ei olis sattumalta tullut inventaariossa vastaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin uudeksi vuodeksi omalle pojalle noi samat byysat ja ne vaan on niin mageet! Vielä en ole ehtinyt tehdä inventaaria molon osalta loppuun, tosin yhdet harmaat Ashtonit jo bongasin eli ei voi koskaan tietää, mitä tuolta vielä löytyy ;) Mololta tulee varmaan kevääksi jotain samantyylistä, mutten nyt muista, mitä Lillaan on tulossa. Sama pää kesät talvet, you know ;)

   Poista
  2. Todellakin, I know! Juuh, kyllä kaiken järjen mukaan mololta vastaavat tulee. Molosta on tullut nyt virallisesti mun lemppari merkki: tasainen, loistava laatu niin sisä- kuin ulkovaatteissa. On iso juttu, että voi luottaa saavansa rahoilleen vastinetta!

   Poista
  3. Kiva kuulla! Molon laatu on todellakin hyvää: tuosta merkistä ei ole reklamaatioita tarvinnut tehdä juuri ollenkaan, mikä tietty helpottaa mun osaa myyjänä :)

   Poista
  4. Haluaisitkohan paljastaa, mistä merkistä on tullut kaikkein vähiten/ei ollenkaan reklamaatioita? Vähän alkoi kiinnostaa... :)

   Poista
  5. Niitä on useampiakin ja ekana tulee mieleen Boys&Girls, Katvig, Nova Star ja Molo Kids. Esim. Molon sisävaatteista en ole saanut yhtä ainutta reklamaatiota :)

   Poista
  6. Kiva tietää! Lista ei yllätä. Katvigista ei tosin ole kokemusta. :)

   Poista