torstai 10. tammikuuta 2013

Lötiekids love

When I laid my eyes on them, I felt excited but when I had them in my own hands, I was in love.
These are my feelings from this morning when I received my very first delivery from Lötiekids. Here are a few words from Lötiekids' own website:

"lötiekids clothes are part of a very limited production, we only produce small quantities of each style, so they can be considered almost as unique. 

Our products are made on the finest cotton due to the softness, durability and ease of care of this yarn, and are blend with 5% elastane in order to ensure elasticity and comfort for the kids and shape resistance to the garments."

********************************************************
Tämän aamun paras hetki oli ehdottomasti se, kun ovikello soi ja Fedexin setä kiikutti minulle odotetun paketin Espanjasta. Paketista kuoriutui kasa Lötiekidsin vaatteita, jotka olivat jo kuvissa hurmanneet minut täysin, mutta nyt kun pääsin vihdoin hypistelemään niitä, olen rakastunut!

Materiaali on todella pehmeää ja joustavaa trikoota, kiitos elastaanin. Ompelujälki on laadukas, samoin vaatteissa olevat laput osoittavat hyvää makua ja designia. Lötiekidsin vaatteita tehdään melko pieniä eriä, joten jokainen tuote on lähes uniikki. Lilla companylla on kunnia saada eksklusiivinen jälleenmyyntioikeus näihin ihanuuksiin Suomessa, ainakin toistaiseksi :) Ja mikä parasta, Lötiekidsin vaatteiden hinnat eivät huimaa päätä. Legginssit ovat 19,50€, pitkähihaiset paidat 21,50€  ja mekot 23,50€.

Muutama sana mitoituksesta: tutkin koon 4-5-legginssejä, jotka olisivat varmastikin sopivat omalle lähes 4-vuotiaalle kokoa 104 cm käyttävälle pojalleni. Mitoitus on siis aavistuksen pieni, mutta ei kuitenkaan mikään kirppu.

Huomenna 11.1.2013 onkin siis luvassa jotain ennennäkemätöntä Suomenmaassa: Lötiekids on saatavilla Lilla companysta! Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi ostoksille ja ihastumaan Lötiekidsiin!

4 kommenttia:

 1. Iiiiik! Mulla on jo sormi liipaisimella - joko joko saa tilata heti aamulla? Nää on niin ihania. Tuleeko sulle perusmalliston vaatteita vaiko fall/winter mallistoa, vai sekä että? En malta odottaa. Löytyykö leggareista kiristysmahdollisuus? Tää on nimittäin hoikan pojan must! Tää merkki kyllä lyö laudalta niin Ebbet kuin Bobochosesitkin minun silmissäni. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin pelkästään fall/winter-mallistoa, sillä kevään aikana tulee taas uusia värejä saataville. Legginsseissä ei ole kiristysmahdollisuutta, mutta malli on vyötäröltä kyllä melko kapea.

   Poista
 2. Jännittävää uusi merkki :) täytyy huomenna tulla kauppaan kurkkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan kurkistuskierrokselle! Nämä ovat todella ihanan pehmeitä :)

   Poista