torstai 13. joulukuuta 2012

Rauta nousee ja kalorit kuluu

Olen ollut viime vuodet T-O-D-E-L-L-A laiska liikkumisen suhteen ja harrastanut lähinnä vain joogaa. Kropanmallini on onneksi sellainen, että pysyn suht helpolla hoikkana, mutta hoikkuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin hyvässä kunnossa. Monelle tuleekin hieman yllätyksenä, kun kerron, että olen erittäin anti-urheilullinen.

No nyt erinäisten tapahtumien jälkeen sain käyttööni lahjakortin, joka oikeuttaa 5 kerran ohjaukseen personal trainerin kanssa. Haluaisin kovasti muokata kroppaani hieman lihaksikkaammaksi, erityisesti hartiat ja takareidet voisivat saada hieman muotoa. Pari päivää sitten oli ensimmäinen tapaaminen, jossa tehtiin kartoitusta mun elämäntavoista ja tälle päivälle on sovittu eka kuntosalikerta. Jännittää aikas paljon, koska en ole käynyt salilla vuosiin. Opiskeluaikoina kävin salilla vähintään 3 kertaa viikossa, mutta noista ajoista on tosiaan vierähtänyt vuosi jos toinenkin.

Nyt olisi hyvä aika muidenkin laakereilleen jämähtäneiden kaivaa jumppakengät kaapin perältä ja lähteä liikkumaan. Voitaisiin ns. sparrata toisiamme :) Tulen täällä kirjailemaan tuntojani ja toivottavasti myös tuloksia ajoittain.
Vielä naurattaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti