perjantai 14. joulukuuta 2012

Hyväntekeväisyyttä: Joulupuu-keräys

Lilla company osallistuu tänä vuonna Joulupuu-keräykseen, jonka tarkoituksena on antaa joululahja myös niille lapsille, joiden läheisillä ei ole mahdollisuutta toteuttaa lasten lahjatoiveita. Soittelin Tammerkosken Nuorkauppakampariin alkuviikosta ja siellä Joulupuun projektipäällikkö Niina Jalasjoelle tiedustellakseni, voiko lastenvaatteita lahjoittaa. Vastaanotto oli varsin iloinen, joten niinpä käärin hihat ja aloitin paketoinnin. Valikoin yhteensä 10 tuotetta, 5 tytöille ja 5 pojille. Enemmänkin olisin varmaan voinut lahjoittaa, mutta olkoon tämä hyvä alku :) Tällaisesta pienestäkin lahjoituksesta tulee kyllä todella hyvä mieli ja toivottavasti myös pienet lahjojensaajat ovat tyytyväisiä jouluaattona.

Näillä sanoilla toivotan rauhallista joulun odotusta kaikille lukijoille!
I decided to take part to a charity cause called Joulupuu which collects Christmas gifts for the kids whose relatives are not able to buy them what they want and need. I chose 10 items from Lilla company's selection: 5 for girls and 5 for boys. I probably could have given even more but I think this is a good start and I have to say, this gives me such a good feeling as well. I hope these gifts will bring smile on those little faces on Christmas Eve.

With these words I would like to wish merry Christmas to my readers all around the world!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että osallistuitte <3 Mä kävin kans juuri äsken viemässä MLL:n kerääjän postilaatikkoon meiltä 2 pakettia :) Tuli niin hyvä mieli, et pienelläkin jutulla voi auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pienestä tulee kyllä niin hyvä mieli <3 Mukava oli tänään sujautella paketit kuusen alle keräyspisteessä, kun siellä oli jo kasa kääröjä :)

   Poista
 2. Nämä taitaa olla niitä parhaimpia paketteja, joista saa takuulla hyvän mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin toivon ja uskon, että nuo vaatteet tulee tarpeeseen :)

   Poista