torstai 6. joulukuuta 2012

Papu is here!

Kävin eilen tapaamassa uuden suomalaisen lastenvaatemerkin Papun takana olevaa vaatesuunnittelija Anna Kurkelaa. Toinen Papun äideistä on taiteilija Hanna-Riikka Heikkilä, joka on luonut mallistoon upean printtikuosin. Alla suora lainaus Papun omilta www-sivuilta:

"Papu-malliston olemisen tarkoitus on kertoa tarinoita ja tarjota hykerryttävän ihania, ajan henkisiä mutta ajattomia lastenvaatteita, joita voi käyttää hyvällä omalla tunnolla.
Malliston tuotesuunnittelun ja tuotannon perustana on yhteistyö, läpinäkyvyys, eettisyys ja ekologisuus, sekä mahdollisimman pitkä ja vähän ympäristöä kuormittava tuotteen elinkaari. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EU:ssa henkilökohtaisesti tarkastetuilla yhteistyökumppaneilla."
Näin Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi minulla on ilo ilmoittaa, että Papu on nyt saatavilla Lilla companysta. On upeaa, että Suomesta tulee uusia ihania lastenvaatemerkkejä, jotka ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja laadulta sekä käytettävyydeltä erinomaisia.
***************************************************************************
Finland is celebrating its' 95th Independence day today and what would be a better way to honor this beautiful country than by introducing a new Finnish brand to all of you. Papu is now available at Lilla company.

9 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Tilasin <3 säästit minut juuri stressaavalta joulumarkkina käynniltä missä ainoa tarkoitus oli metsästää Papun vaatteita. Olet ihana ja kauppasi on aivan super =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Catharina, kiitos ihanista sanoista <3 Onpas mukava kuulla, jos pystyin poistamaan tuollaisen stressitekijän :D

   Poista
 2. Nää on kyllä ihania! Mutta jotenkin en osaa kuvitella meille (ehkä osittain siksi että ovat aika vaaleita ja meidän poika on aika sotkuinen syöjä ;) ).
  Ne mustat leggingssit kyllä varmaan jossain vaiheessa muuttaa meille, tykkään niistä paikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Printti on tosi kaunis luonnossa, tuo harmaa on tummempi kuin kuvissa :) Ja paikkalegginssit on todella makeet.

   Poista
 3. Ihania vaatteita.:) Minkähän koon uskaltaisi tilata, ovatko ihan normaali mitoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papu vastaa melko hyvin mitoitustaan. Yläosat ovat ehkä hieman reiluja, mutta resoreita kääntämällä voi säätää helposti hihojen mittaa. Bodeissa taas on tuplanapitus haarassa. Legginsit ovat kapeahkoja, mutta passaavat hyvin suomalaiselle lapselle :)

   Poista
  2. Kiitos avusta.:)

   Poista