keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Remonttiprojekti etenee onneksi ilman minuakin

Miniloma Prahassa takana ja olo on, hmmm, kaikkea muuta kuin rentoutunut :/ Reissu itsessään oli mahtava, kaupunki sekä keli mitä ihanin ja matkan päänähtävyys, Coldplay, veti ihan supermahtavan keikan! Siinä oli koettavaa kaikille aisteille :) Mutta nyt on jotenkin sellainen jumitus-olo eikä eilinen jooga ainakaan vielä ole helpottanut jumitusta, päinvastoin. Ei tässä varmaan auta muu kuin lähteä aukomaan jumeja pala kerrallaan ja niistä yksi on veljeni talon remontti, johon olen päässyt harmikseni osallistumaan viime päivinä aivan liian vähän.

Mun special-projekti remontissa on keittiö. Alunperin suunnitelma oli, että näihin vanhoihin kaapistoihin vaihdetaan vain kahvat (argh), mutta onneksi sain puhuttua itselleni 1000 euron budjetin hieman isompaan fiksaukseen. Kunnianhimoisena tavoitteena on luoda tästä alla näkyvästä keittiöstä jotain tuon alemman kuvan suuntaista (kuva lainattu HTH-keittiöiden sivulta). Kaapistojen ovet ja parit lisärungot on jo tilattu Ylijäämävarastolta. Tasot, vetimet ja välitilan levyt tulevat Ikeasta.

Vaikka itse sanonkin, niin on aika mielenkiintoista katsoa, mitä tuolla summalla saa aikaan :)
Onneksi minun vanhemmat ovat huhkineet talolla täyttä päivää ja makuuhuoneet ovat jo saaneet uuden maalipinnan, kaapistojen rungot on kasattu ja tuo aikaisemmin nähty tiiliseinä on valmis.

5 kommenttia:

 1. Oi vitsit, pääsitte kattomaan Coldplayta! Mahtavaa! Ja vielä Prahassa!

  VastaaPoista
 2. Kovin on beigeä tuo alkuperäinen keittiö, tuollaisia värisävyjä näki paljon kahdeksankymmentä luvulla. Tavallaan kyllä sopii välioven ja listojen väreihin, mutta jos uusista keittiöovista tulee tummat, niin harmonia sen kun kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väliovetkin menee uusiksi ja niistä tulee täysin valkoiset karmeineen. Tykkäsin kyllä noista puunvärisistä ovista, mutta nuo ruskeat karmit oli aikas oudosti maalattu. Tummaa tulee olemaan siis ainoastaan kaappien ovissa sekä työtasossa.

   Poista
 3. go jenska go ! innolla odotan, mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista