keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tapettia, laminaattia ja riisuttu keittiö

This post is about my brother's house and how we are bringing it to the 21st century. Unfortunately this is written only in Finnish since I'm not that pro in writing in English about wallpapers and floor covers.
***********************************************************************
Pääsin viikonloppuna mestaroimaan tapetointiprojektissa veljeni talolla. Äitini oli apumiehenä ja kyllä vaan saatiin komia seinä aikaiseksi. Tapetiksi olin valinnut 70 cm leveän tummanharmaan vinyyli/paperitapetin, jossa on jotain vanhaa, mutta myös modernia. Pinnassa on jonkin verran hopeaista kiiltoa, mikä tekee tunnelmaan pientä luksusta. Kyseessä on siis päämakuuhuoneen peräseinä.
Sama huone sai eilen laminaattipintaa lattiaan, kun isäni aloitti Quick-Stepin työstämisen. Lattia on sävyltään harmahtavan ruskea ja myös siinä on hieman kiiltoa, joten nämä sopivat tapetin kanssa yhteen kuin nenä päähän.
Keittiö näyttää tällä hetkellä hieman kolkolta, kun kaapistojen ovet ovat poissa (myyty eteenpäin Tori.fi:n kautta) ja välitilan laatat hakattu irti. Olen slammannut tuota välitilaa jo paikoitellen, jotta siihen tulee tasainen pohja Ikean välitilalevyjä varten. Kaappirivistöjen päähän tuli yhdet kaapit lisää eli kulmahyllyt sekä vinot alakaapit poistuivat.
Viikonloppuna minun olisi tarkoitus muurata elämäni ensimmäinen Kahi-harkkoseinä :) Siporexin kanssa olen päässyt tekemisiin oman talon myötä, mutta Kahi on vielä toistaiseksi tuntematon materiaali :D

P.S. Sorry kaikki lastenvaatteiden ystävät: tässä postauksessa ei vilahda edes lahkeensuuta tai takinhelmaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti