perjantai 17. elokuuta 2012

When demand meets supply and vice versa

I have learned this week that there is still a whole lot of stuff for me to learn from this clothing business. For example I had completely underestimated the demand for the new gorgeous Aarrekid collection. The stuff came in on Tuesday and on Wednesday I had to make phone call to Aarrekid and almost beg for more clothes! Of course they cannot promise me anything right away since their business is based on pre-orders which, from my behalf at least, was wayyyyyyy too small :/ Now when the demand is huge, I cannot supply. This is probably one of the oldest dilemmas in economy :D Oh well, I just have to live and learn. Next time my order will much bigger just like I did with Mini Rodini and their SS13 :)
Kaikkia omenoita ei kannata laittaa samaan koriin :)

10 kommenttia:

 1. Hei suomeksikin KIITOS!!! muistatko, kun miehesi sanoi asiasta? samalla kannalla.. ja mukavaa päivää!

  Takkia en saa mielestä..
  (unelmissa kummallakin takit, värikkäät housut ja minä työnetelen ihanasti puettua vauvaani Donkeissa ja Canada takissani)...haaveita on hyvä olla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja muistan toki :) Mulla vaan on jäänyt viime aikoina englanti paitsioon blogissa pahasti, joten siksi tämä tuli nyt vain tälleen. Ja jotenkin tää asia lähti mua mietityttämään englannin kielellä, tiedä sitten miksi :D

   Voi sua hupsua <3

   Poista
 2. Itsekin taisin myöhästyä noiden puutarhassa-tuotteiden kanssa. Eilen iltapäivällä näppäilin itseni Lillan sivuille tilatakseni ihanat puutarha-legginssit, ja eipäs ollutkaan enää kokoja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, voi, näin taisi käydä ihan liian monelle :/ Legginssejä kyllä saatan saada piankin lisää tai ainakin toivon niin. En ymmärrä, mitä oikein olin ajatellut, kun tein tilausta!?! Toi kuosi on niin ihana, että olis pitänyt tajuta ottaa noita 100 per koko ;)

   Poista
  2. Ohhoh, joko peitotkin meni? Vai oliko niitä edes? Tää kuosi on niin I-H-A-N-A!

   Poista
  3. Menivät, byhyy :( Mutta kyselin noitakin lisää ja koetan tänään saada vastauksen Aarrekidiltä.

   Poista
 3. Tämä todella on niitä talouden peruspulmia :) Harvoinhan kysyntä ja tarjonta täysin kohtaa. Tekemällä oppii, ens kerralla sit enempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Sinällään positiivinen ongelma, mutta ei ole kiva myydä ihanille asiakkaille eioota :( Just loppui leggaritkin, peitot ja mekot meni jo aikaisemmin.

   Poista
 4. Näin lauantaina vilauksen ensi kevään Aarrekidin kuosista ja sekin on todella ihana ja raikas. Näitä sitten tilataan ennakkoon ja reilusti, jookosta ;-). Lupaan olla ostamassa heti! Onneksi sain napattua puutarhassa-peiton muualta, mutta leggareita jäin vieläkin kaipaamaan! Toivottavasti niitä tulisi Lillaan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan, että triplaan tilausmäärän ensi keväälle :) Sen verran ottaa kupoliin tää eioon myyminen :/

   Onnistuin saamaan jotain hajakokoja lisää suht pian, mutta mikäli Aarrekid teettää vielä uuden erän, niin saan tavaraa enemmänkin. Leggareita tulee muutamat koossa 110 cm.

   Poista