torstai 16. elokuuta 2012

Kirppistelyä

Olen vihdoinkin saanut aikaiseksi ja varannut itselleni huomisesta alkaen pöydän lastenvaate- ja tarvikekirppikseltä nimeltään Puotikuu. Vauvanvaatteet ovat olleet jo 3 vuotta kellarissa laatikossa odottamassa myyntiin pääsyä ja olin alunperin suunnitellut laittavani ne Huuto.nettiin. Tällä hetkellä saan kuitenkin roikkua työn puolesta ihan tarpeeksi netissä eli mieluummin vien nuo ihan live-kirpparille. Huomenna Puotikuun pöytään nro 12 ilmestyy siis paljon mielestäni todella hyväkuntoista pientä vauvanvaatetta. Merkiltään nuo ovat paljolti ihan perus Henkkamaukkaa, mutta on joukossa toki joku Esprit tai Po.P. Lisäksi roudaan tuonne Brion taaperokärryn, muutamia kenkiä ja vaatetta kokoon 92 cm saakka.

Ihan kaikista en kuitenkaan pysty luopumaan. Esim. Adidaksen minikokoiset tennarit jäävät muistoksi sekä seeprakuvioitu yöpuku, joka Juusolla oli päällään ensimmäisenä yönä omassa kodissa. Noita kun hypistelee, niin tulee väkisinkin tippa linssiin. Alla olevassa kuvassa jannu tuhistelee menemään H&M:n yökkärissä, jossa on edessä iso liskon kuva. Tuosta puvusta annoimme pikkuiselle aikoinaan nimen liskomies.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3 Eikö olekin? Kyllä noi pienet vauvelit vaan on suloisia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuo nyytti oli vauvana "nimeltään" mm. mötkylä, mötkis, mötkelssi, Juuso-Puuso, Puuso, Puustinen, Pyttinen, Juuso Pyttinen, Puustikka jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä <3

   Poista