tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lilla company broadcasts

Minulla oli pitkään muhinut takaraivossa uusi tapa tehdä lastenvaatemainontaa ja antaa samalla tietoa tuotteista "livenä", vaikka toiminkin vain verkossa. Eilen sitten vihdoinkin koitti se päivä, kun testasin tätä formaattia kuvaamalla videoklipin, jossa kertoilen hieman Mini Rodinin syysuutuuksista.
Sain heti kasapäin positiivista palautetta videosta ja olenkin superkiitollinen kaikille asiaa kommentoineille! Palaute antoi uskoa tällaisen homman toimivuuteen ja aionkin jatkossa tehdä lisää videoita.

Lilla companyn postitukset laahaavat tällä hetkellä hieman perässä, koska täällä on ollut mm. seuraavanlaisia ongelmia: Mini Rodinilta ei oltu ajoissa lähetetty suurinta tilaustani, koska olivat unohtaneet laskuttaa sen. Lähipostini paloi reilu viikko sitten ja nyt alkuviikosta oli tulva Itellan jakelukeskuksessa. Lisäksi itse postittaja lomaili loppuviikolla ja eilinen iltapäivä kului Asuntomessuillessa. Tänään lähtee kaikki sellaiset paketit matkaan, joihin tuotteet vaan löytyy. Toivottavasti Mini Rodinilta tulisi vielä tänään tavaraa lisää...

*****************************************************************************
I have been thinking about a new way to promote clothes and share some product info at the same time through internet. Yesterday I finally took the time and sat in front of the camera. And here's the result: my first video ever on YouTube. I received a lot of positive feedback on this and therefore I'm certainly going to continue doing these. Unfortunately this video is only in Finnish but maybe I will try one in English some day.

6 kommenttia:

 1. Tää videoesittely oli tosi hyvä juttu! Kiva kun tuli selvyys noihin legginsseihin ja kokoeroihin, jotka tosiaan ovat valtavat. Onko muuten MR:n kevätmallistonkin Pico-takeissa samanlainen ohut toppavuori? Tää oli mulle ainakin yllätys.
  Lisää videoesittelyjä siis kaivataan, ainakin tulevista uutuusmerkeistä Indikidual ja Nununu, joita ei oo mahdollisuus päästä itse hypistelemään ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa sanoa tuosta kevään Picosta mitään, koska niitä ei ollut mulla ollenkaan myynnissä :/

   Seuraava klippi on jo purkitettu eli lisää on tulossa pian! Kiva, kun tykkäsit :)

   Poista
 2. Tämä on tosiaan niin hieno idea! :) Ja voi ei mitä tuuria! Vähän joka paikassa jotain ongelmaa :( Onneksi ne kaikki varmasti jossain vaiheessa ilmestyvät perille, kunhan nyt pitävät meitä asiakkaita ensin jännityksessä oikein kunnolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään tuli saa hieman lisää Rodinia, mutta ei tarpeeksi :/ Noi tosin tulee muun kuljetusliikkeen kuin posti kautta eli syytä ei voi hakea noista sattumuksista.

   Poista
 3. Tuohon leggarivertailuun ois hyvä saada muitakin merkkejä, esim. just nuo indikidualin banaanipöksyt, joista jahkailen sopivaa kokoa omalle 1v 4 kk hoikalle pojalleni. Samoin Gro:n mitoitus on vähän hakusessa. Ostin jo aikaa sitten Nimb-haalarin kokoa 1-v, ja se on vieläkin pojalleni ihan jättimäisen iso, joten onko housuissakin yhtä reilu mitoitus? Kiva kuitenkin että Lilla companyssa on vähän erilaisempiakin merkkejä. Itse en ainakaan löydä putiikin valikoimasta merkkiä, joka ei miellyttäisi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ottaa Gro seuraavaan esittelyyn aiheeksi :)

   Poista