perjantai 27. heinäkuuta 2012

Projekti löydetty!

Tuossa jokunen viikko takaperin kirjoittelin täällä, että etsin itselleni projektia. Ja maanantaina se sitten löytyi, melko yllättäen, mutta on silti todella mieluinen! Veljeni nimittäin osti itselleen vuonna -75 rakennetun omakotitalon, jonka sisustus on laitettava uusiksi. Kyselin häneltä, kiinnostaisiko apu suunnitteluun ja vastaus oli, onneksi, positiivinen! Loistavaa on se(kin), että talo sijaitsee linnuntietä minun kodistani  noin kilometrin päässä, joten pääsen tuonne nopeasti prokkistelemaan.

Rakastan yli kaiken sisustuslehtien selailua ja niistä ideoiden keräilyä, joten tiedänpähän, mihin kulutan lähiaikoina kaiken mahdollisen vapaa-ajan :) Tästä projektista saan myös hyvän syyn perehtyä sisustusblogeihin entistä enemmän.

3 kommenttia:

 1. OOh ihana projekti <3 Ihana veli <3

  Rakastan sisustamista, muitten sisustuksien ihailua ja netissä surffaamista huonekalu helmien perässä =) Olen kade projektillesi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mullekin tosi mieleinen juttu :) Saa vähän haastetta, kun pitää tehdä toiselle eli oma maku ei olekaan se ohjenuora.

   Poista
 2. Täälläkin olisi sulle yksi sisustusprojekti; hieman country-henkinen Lammi-kivitalo, jonka omistajat eivät ole yhtään countrytyylisiä, mutta alan taipumaan pikkuhiljaa.. Jotain tarttis tehdä, kohta kolme vuotta asuttu ja sisutus vielä odottaa toteutustaan ;)

  VastaaPoista