keskiviikko 1. elokuuta 2012

Ostakaa toppaa, ostakaa toppaa

Jaa siis nyt vai? Elokuussa, haloo!! Joo, just nyt, koska juurikin viime yönä rykäisin Molo Kidsin toppahaalarit myyntiin. Oma poikani ilmoitti aamulla, että hän haluaa joko pinkin tai violetin, kun kyselin hänelta haalarin väritoivetta. Että semmosta, ei taida äiti tuohon taipua, vaikka olenkin melko avoin värikokeiluille. Omaa suosikkiani en oikein osaa valita, ehkä se on tuo ruudullinen speed check. Ehkä.

Toinen videon pätkä tuli purkitettua eilen ja se löytyy alta. Loppuviikko meneekin lapsen kanssa kotosalla eli mun työntekomahdollisuudet ovat melko rajalliset ja yöaikaan painottuvat. Mies palasi tänään kesäloman jälkeen töihin. 

Mukavaa elokuun ensimmäistä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania on, mun lemppari taitaa vieläkin olla keltanen ja farkku, mutta taidan hillitä muutaman kuukauden ja ostan mitä jää;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi keltainen on kyllä ihan huippu-ihana! Jotenkin niin upean kirkas, mutta ei silti ollenkaan ällö :)

   Poista
 2. Kyllä tuo ruudullinen on minunkin lemppari mutta koska se oli meillä viime talvena ja arvon raati blogissani päätti että farkku olisi parempi tulee meille se farkku haalari. (Toivon sitäpaitisi että ruudullista jää aleihin ;) ovelaa, eikö? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkua teille siis :) Toi ruudullinen on mun mielestä sähäkämpi kuin viime vuoden Autumn check. Tossa on sellaista snoukkaus-fiilistä ;)

   Poista
 3. ihana on.. mutta mulla nyt niin KUUMA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sulla onkin sellainen lämpöpatteri siinä kylkiluiden alapuolella ;)

   Poista
 4. Meilläkin 2 v poika olisi kuvasta valinnut itselleen saman kuosin hanskat :-) Huippu idea nämä videoesittelyt! Niitä lisää kiitos ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä videoita tulee varmasti jatkossa isää, sen verran suosittuja ovat olleet nämä 2 ensimmäistä :)

   Toi ruutukuosi on makea!

   Poista