perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lomalle lomps!

Perinteinen lomallelähtökriisi alkaa puskea päälle auttamatta. Lentokone lähtee 8 tunnin kuluttua, matkalaukkuni ammottaa edelleen tyhjyyttään, laukun vieressä on kasa ryppyisiä vaatteita, tekemättömien hommien lista on näiiiiiin pitkä ja mitäköhän muuta. Poika menee vielä muutamaksi tunniksi päiväkotiin ja minä kiiruhdan viime hetken ostoksille. Mm. aurinkorasvaa ja hiuslakkaa täytyy hankkia sekä päiväkodin tädeille jotkin pienet kesälahjat. Miten tämä aina menee näin eli että hommat jää viime tinkaan? Meneekö teillä muillakin näin? Meneehän??

Tein eilen supernopean lomavaateshoppailureissun H&M:lle ja tässä muutama kaamea kuva sovituskopin hämärästä. Olen todella huono ostamaan itselleni vaatteita ja tällainen täsmäiskushoppailu on mulle sopiva toimintatapa.


Meillä on siis tänään suuntana Rooma ja huomenna Toscana. Vietämme siellä viikon kahden ystäväperheen kera. Loma tulee todella tarpeeseen, erityisesti miehelleni, mutta toki itsekin on mukava ottaa hieman etäisyyttä arkeen. Tietokone lähtee mukaan, eli lueskelen kyllä sähköpostiani päivittäin. En todellakaan osaisi olla viikkoa ilman konetta ja jonkinlaista kontaktia Lilla companyyn ;)

Veljeni tulee talonmieheksi meidän kotiimme loman ajaksi. Onneksi näin, sillä 3 pientä kissapalleroa tarvitsevat tietenkin hoitajaa. Oikein ihanaa kesäkuun jatkoa teille kaikille. Palataan!

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvää lomaa! =)

  Ja kyllä; viime tinkaan jää myös täällä... Yleensä lähtö lentokentälle on aikasin aamulla ja edellisenä iltana pakataan ja käydään kiireellä kaupassa ostamassa puuttuvia juttuja. Eli et oo yksin tän asian kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihanaa, etten ole yksin tällainen matti myöhäinen ;) Asiaa ei hirveästi auta, että roikun täällä koneella vielä, kun pitäisi mättää tavaraa laukkuun...

   -Jenni

   Poista
 2. Hauskaa lomailua! :)

  Me lomaillaan yleensä ihan tälleen kotimaassa ja autoillen, joten aikataulu joustaa tarvittaessa. Yleensä kyllä päästään lähtemään silloin kun on meinattukin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Me tehdään kanssa kesäisin kotimaan autoilureissuja, jotka tosiaan aikataulun puolesta on huomattavasti helpompia. Suomessa on kyllä niin paljon ihania kohteita, että aina löytyy jotain uutta nähtävää!

   -Jenni

   Poista
 3. Oi että, kuulostaa ihanalle! Rentouttavaa ja aurinkoista lomaa!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja täällä mä taas oon koneella... itsensä matkalaukun tykö hahmottaa hän... ;)

   -Jenni

   Poista
 4. Ihanaa ja rentoa lomaa!
  Meidän kone lähtee vajaan kahden viikon päästä, en kyllä ole vielä suonut ajatustakaan koko pakkaamiselle :)

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana tuo ekan kuvan mekko! Täytyykin käydä tekemässä täsmäisku Henkkamaukalle :)

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa reissua! <3

  VastaaPoista