maanantai 11. kesäkuuta 2012

Solo italiano

Silmieni edessä levittäytyy perinteinen toscanalainen maisema: mäkiä, peltoja, punatiilisiä taloja siellä täällä ja vuorten rinteillä kokonaisia kyliä. Linnut laulaa, taustalta kuuluu myös autojen ääniä: italialaiset todellakin ovat maineensa veroisia liikenteessä!! Ikävöin kovasti Lilla companya ja kaikkea ihanaa, mitä saan tehdä sen parissa. Siksi olenkin superonnellinen, että sain tänään netin toimimaan kunnolla ja voin pitää paremmin yhteyttä sinne Suomeen :)

Pientä tunnelmointia tuohon alkuun, loma on kyllä aina lomaa! Tänään ajeltiin lähiseuduilla ja käytiin Montepulcianossa ja Pienzassa. Keskiviikkona auton nokka suuntaa kohti Sienaa.
Hirvikeinu.
Poitsu valloittaa Italiaa!
Äiti ja poika joutsenten kera.
Mamma noijailee tankoon.
Arrivederci!

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä <3 me kotiuduttiin juuri ruotsista missä ulkoilutettiin meidän uusia Lilla Companysta tilattuja housuja! Kovasti keräsivät kehuja ja muutama jopa kysyi että minkä merkkiset housut ovat kyseessä kun on niin siistit verkkarit <3 Ihanaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oikein ovat saaneet kommentteja osakseen! Kiva :)

   Lomalla on kyllä ihanaa, jotenkin ajan ja paikan tajukin aivan kadonneet. Tänään nukahdin poitsun viereen päikkäreille ja nukuin, kunnes mies tuli herättämään herkku-pastalle ja tomaatti-mozzarella-oliivi -salaatille :)

   -Jenni

   Poista
 2. mä en kestä ! ja oon kade.. haluan sinne..

  VastaaPoista