maanantai 21. toukokuuta 2012

No news about the playhouse

Leikkimökki ei ole pihassa edennyt pätkääkään :( Oltiin monta päivää miehen kanssa kahdestaan kotosalla, kun poika oli mummolassa kyläilemässä, muttei siltikään saatu mitään aikaan. Laiskuutta? No ehkä ei aivan täysin sitäkään. Meillä ei itsellä ole peräkoukullista autoa saatika peräkärryä, joten emme ole saaneet vielä haettua mökin perustuksiin tarvittavaa kestopuuta kaupasta.

Eilen kävin Ideaparkissa ja löysin mökkiin täydellisen maton. Tämä on Hemtexistä ja hintaa oli vaivaiset 7,95 €. Tokmannilta mukaan lähti 2 pientä puna-valkoista venettä kaveriksi Lekmer.fistä tilaamalleni paatille. Veneet ovat Weisteen valmistamat, mutten löytänyt niistä valitettavasti kuvaa netistä.
Kalusteiksi aiomme hankkia Ikeasta nämä Kritter-sarjan mustat tuolit ja valkoisen pöydän.


Olen käynyt molemmissa Tampereen alueen Eurokankaissa etsimässä punaista verhokangasta, jossa olisi joko valkoisia palloja tai tähtiä. Tulokset on olleet laihat. Tämä alla oleva kuosi olisi ihan täydellinen, joten pakko jatkaa metsästystä.
*************************************************************
The headline says it all: the playhouse project has not proceeded at all :( Even though we spent a couple of days at home without our son, we didn't manage to start to build the house.

I have found some more stuff for the house, though. The black and white rug is from Hemtex, and pieces of furniture are from Ikea. I have also been looking for the perfect fabric for curtains. It would be red with white stars or dots. Haven't found it yet so the search continues...
5 kommenttia:

 1. Heissan,

  käviskös tämä kaipaamaksesi tähtikankaaksi:
  http://www.kauppa21.com/shop/product_info.php?cPath=29&products_id=2412

  Ihana leikkimökkiprojekti teillä!
  Aurinkoista viikkoa, minusta tuli just uusi lukijasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on justiinsa se "the kangas", jota olen siirrellyt ostoskoriin tuolla kaupassa varmaan kolmesti ;) Onko tuo sinun puoti vai miten keksit vinkata? Mua kiinnostaa meinaan pari muutakin juttua, mutten löydä puhelinnumeroa, että olisin pirauttanut kauppiaalle.

   Ja ihanaa saada uusi lukija! Tervetuloa vaan!

   -Jenni

   Poista
  2. Moi,

   no ihana ja kiitos! Ei ole mun kauppa, mutta tuossa kaupassa olen usein ihan livenä piipahtanut, kun sukulaisissa on käyty. Ihana pikku puoti pienessä kaupungissa. Verkkosivut ovat nyt "under construction", toivottavasti löysit numeron/s-postitiedot.

   Poista
  3. Yhteystiedot löytyivät ja soittelinkin tuonne jo. Oikein hyvää palvelua sain ja tilausta tässä juuri viimeistelen :) Kiitos siis vielä vinkistä! Tulen kirjoittelemaan ko. kaupasta vielä myöhemmin lisää :)

   -Jenni

   Poista
  4. Ihanat kankaat saapuivat mulle jo tänään! :) Ihan supernopeaa toimintaa siis. Suosittelen!

   -Jenni

   Poista