sunnuntai 20. toukokuuta 2012

11 kysymystä - 11 vastausta

Kylläpäs minua nyt hellitään ihanilla haasteilla :) Sain nimittäin Hupulaisten Zirkiltä 11 kysymystä, joihin pääsen vastailemaan lukijoiden iloksi. Zirk oli keksinyt loistavan idean: hän laittoi nämä samat kysymykset useammalle blogia pitävälle lastenvaatekauppiaalle. Mielenkiintoista siis lueskella kollegoiden vastauksia.

Ja tässä ne kysymykset vastauksineen:

1. Paras lukemasi kirja?
Ehdottomasti Sofi Oksasen Puhdistus. Tuo kirja oli pakko ahmaista vuorokaudessa, siihen vain jäi niin koukkuun. Mielenkiinnolla odotan kirjaan perustuvaa elokuvaa, toivottavasti se tekee oikeutta alkuperäistarinalle.

2. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?
Ahkera, luova ja empaattinen.

3. Miten monta lasta haluat?
Yhden ja se onneksi löytyy jo :) Raskausaika oli minulle melko hankala ja synnytyksen jälkeen jouduin teho-osastolle, joten nämä asiat vahvistivat tätä päätöstä entisestään.

4. Millainen on unelmiesi asuinpaikka?
Se perinteinen suomalainen eli omakotitalo järven rannalla suht lähellä kaupunkia. Olemme suurelta osin rakentaneet nykyisen talomme itse ja kovasti polttelisi tarttua uuteen taloprojektiin ;)

5. Mikä on lempivärisi?
Pidän todella paljon turkoosista, sekä sinertävästä että vihertävästä sellaisesta. Omassa pukeutumisessa käytän (harmillisen) paljon mustaa, koska se on ajattoman tyylikäs ja helppo väri.

6. Panostatko yhtä paljon omaan ja lastesi pukeutumiseen ja sisustamiseen?
En todellakaan! Olen itse jäänyt aivan paitsioon pukeutumisasioissa. Pojalle tykkään ostella ja suunnitella erilaisia asukokonaisuuksia. Myös sisustus on lähellä sydäntäni: juuri eilen ostin terassille uudet fuksianpunaiset istuinpehmusteet ja tänään pojan leikkimökkiin hankin maton sekä koristeita.

7. Missä asiassa tunnet onnistuneesi äitinä?
Poikani on iloinen, sosiaalinen ja erittäin huumorintajuinen kaveri. Koen, että hän on oppinut meiltä vanhemmiltaan rennon otteen elämään. Nauramme paljon, myöskään haleja ja pusuja ei meillä säästellä! ;)

8. Elätkö hetkessä vai teetkö pitkän tähtäimen suunnitelmia?
Paha kysymys. Taidan olla pitkän tähtäimen suunnittelija, joka elää hetkessä. Haluan, että elämän isot linjat ovat suunniteltuina enkä periaatteessa pidä yllätyksistä. 

9. Mikä on ollut sinulle sopiva aika olla lasten kanssa kotona?
Olin kotona siihen asti, että poikani oli 1v 4kk vanha. Tuolloin oli mielestäni hyvä aika palata töihin ja poika pääsi ihanaan päiväkotiin, jonne hän on mennyt 1.päivästä alkaen mielellään.

10. Jos olisit eläin, mikä olisit? 
Tässä ei ole mitään epäselvää. Olisin kissa. Monesti venyttelen hyvin kissamaisesti ja saatan jopa nauraa niin, että se kuulostaa kehräykseltä. Tykkään lämpimästä, loikoilusta ja nukkumisesta.

11. Ihanin maisema?
Lämmin turkoosin sininen meri, jonka rannassa on silkkistä hiekkaa sekä vihreitä palmuja. 

Taidan joutua katkaisemaan ketjun tähän, sillä jokaisessa blogissa, mitä katselin, oli tämä haaste jo käynyt.

1 kommentti: