tiistai 22. toukokuuta 2012

Kauppa21 - douce points

Edellisessä postauksessa (eli siis eilen) huhuilin punaisen tähtikankaan perään. Uskokaa tai älkää, nyt se kangas on jo minulla!! :)

Kaikki tapahtui uskomattoman nopeasti, kun Ripu minulle vinkkaili Kauppa21:stä, joka on sisustustavaroita myyvä verkkokauppa sekä fyysinen liike Varkaudessa. Olin tuon kaupan sivuilla vieraillut jo itsekin, mutten ollut vielä laittanut tilausta menemään. Ripun vinkistä viisastuneena soitin kauppaan ja sain todella hyvää palvelua jo puhelimessa.

Heidän verkkokauppansa on kuulemma uudistumassa lähiaikoina, joten tilauksen tein eilen päivällä s-postitse. Ja tadaa, tänään postipoika kiikutti minulle kirjeen, jossa on i-h-a-n-a-a punaista tähtikangasta, vaaleanharmaata pallokangasta sekä mallipalat punaisesta pallokankaasta ja nauhasta.

Tähtikankaasta teen verhot sekä työtason eteen että ikkunaan. Harmaata pallokangasta käytän tähtikankaan kera ns. viirinauhaan, jonka ripustan kattoon roikkumaan. Alimmaisessa kuvassa on nyt myös nuo kaikki veneet, eikös olekin upea kolmikko?

Mielenkiinnolla jään odottamaan Kauppa21:n verkkokaupan uudistumista :)
Materiaalia viireihin
Verhokangas
Veneet
P.S. Tänään sitten illalla television ääreen jännittämään, pääseekö Pernilla Euroviisufinaaliin! :)
***********************************************************************
Aren't these web shops great? I found the perfect red fabric with white stars yesterday and today it was waiting for me in my mail box! Unbelievable! I'm going to use this fabric for the curtains to my son's playhouse. The grey polkadot fabric will be used for small flags I'm making.

At the bottom picture you can see all 3 boats together. Aren't they cute?

P.S. At least I am going to be watching Eurovision Song Contest semi-finals tonite. Let's hope that Pernilla makes it to the final!

4 kommenttia:

 1. Ihania kankaita :) Mekin haettiin harmaata tähtikangasta isoilla tähdillä ja tein siitä sällille verhot :) Tosi hyvä että kaupan verkkosivut uusiutuvat, ainakin omalla koneellani ne ovat olleet jotenkin tosi huonosti toimivat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi harmaa kangas isoilla tähdillä oli mulla kanssa jo "ostoskorissa", mutta jätin sen ainakin toistaiseksi pois. Aivan ihanaa sekin!

   Sivujen uusiminen on tosiaan hyvä juttu. Itse en ollut alkuun edes varma, onko kauppa edelleen toiminnassa. Mutta hyvin tuntuu toimivan palvelu ja toimitukset :)

   -Jenni

   Poista
 2. Jee! Hyvä, että kangas löytyi ja nopsaan tuli perille. Kauppa on itsessään aivan ihana! Täytyy yrittää muistaa napata muutama kuva seuraavan kerran, kun käyn. Kaupan esittelyä on itse asiassa jo tulossa blogiini, kun sieltä on meidän parvekkeen kukkaruukut kotoisin ja kunhan ne saavat kukat kaverikseen, nappaan kuvat. P.S. Nettikaupan sivut ovat työn alla ja valmistuvat parin viikon sisään, jolloin tilaaminen helpottuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva, jos teet postauksen kaupasta oikein kuvien kera :) Noi kankaat oli ihan mahtavat, just sellaiset, mitä ajattelin. Kiitos vielä vinkkauksesta!

   -Jenni

   Poista