keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Vaatekatastrofi, potatusta ja koirankoppeilua

Oh man, it's one of those mornings. The weather has suddenly turned really warm in Finland and overalls are way too much for kids to wear outside. So I decided to get some new gear for my son this morning and the result was a disaster. I chose a pair of Nova Star baggy jeans and Kulör sweat jacket but those never came in use. My son just flipped when he heard that he should try some new stuff on! And still in the car on our way to the daycare he was screaming that "I don't want those pants, I don't want to wear this cap, I want to have a beanie" and so on and so on... Oh well, I bet all the mothers reading this can feel my pain ;)

*************************************************************************'''
Och samma på finska. Eli aamu starttasi pienimuotoisella vaatekatastrofilla. Poika olisi saanut uudet vermeet tarhaan, mutta ei, tappeluhan siitä tuli. Hän ei edes suostunut sovittamaan niitä ja huusi vielä autossa matkalla tarhaan. Näin siis meillä, toivottavasti joku tunnistaa teistä lukijoista tunnistaa tilanteen ;)

Positiivinen juttu taas on se, että poitsu on käynyt kolmena aamuna peräkkäin aamupissalla potalla. Hurraa! Jihuu! Jipii!

Lopuksi hieman irrallinen, mutta sangen koominen juttu. Kävin illalla ostamassa Bauhausista meille terassikukat ja sattumalta huomasin, että heille oli tullut näytille samainen leikkimökki, joka pojalleni on tulossa. Menin tutkimaan mökkiä tarkemmin ja apua, se on ihan todella, todella pieni! Sisään päästäkseni jouduin menemään lähes 90 asteen kulmaan, vaikkei minulla ole pituutta kuin reilut 1,6 metriä. Siellä minä sitten kyykin kuin koirankopissa konsanaan, hihittelin itsekseni ja lopulta soitin miehelle. Ohi ajanutta pyöräilijääkin hieman hymyilytti, kun hän näki minun kököttävän siellä pikkukopissa nauramassa :) Aloinkin jo suunnittelemaan laajennusosaa mökkiin, jotta kaikki hankkimani tavarat mahtuvat sinne sisään.
Kaunis pikku, pikku mökki.


2 kommenttia:

 1. Voi, kas niin se onni vaihtelee :D
  Meillä pottailu sujuu -vaihteeksi, mutta nukutukset ovat menneet katastrofaalisiksi kesävilliyden iskettyä termiitteihin...
  Pottailu samaten kuin kaikki muukin on kyllä yhtä vuoristorataa!
  Harmi pientä leikkimökkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, tää lämpö ja valoisuus tekee nukkumaan menosta entistä hankalampaa. Meillä poika varmaan riekkuisi puoleen yöhön, jos saisi :/

   Pienen leikkimökin "ongelma" on muuten jo puoliksi ratkaistu: nappasin tänään K-Raudan jämäpuulaatikosta (ilmaiseksi ja luvan kanssa) materiaalia, joiden avulla aion laajentaa mökin koko terassin kokoiseksi :D Arkkitehti-Jenni on jo suunnitelmat tehnyt!

   -Jenni

   Poista