torstai 31. toukokuuta 2012

Leikkimökkiprokkis: Maalia pintaan

Tempaistiin tänään vielä iltapuhteella kunnon rupeama leikkimökin parissa. Poika meni isovanhemmilleen yöksi, joten saatiin tehdä hommia rauhassa. Mies rakensi viimeisen seinän valmiiksi ja minä maalasin mökin ulkopuolelta. Lopuksi kiinnitettiin vielä kattolistat. Leikkimökin värisvyt ovat samat kuin meidän talossa eli valkoinen ja tummanharmaa (RR23). Terassin reunaan tulee tuota samaa lämpöpuurimoitusta kuin näkyy alla olevassa kuvassa talon pääovella.

Nyt alkaa näyttää jo melko hyvältä, sanoisin. Seuraavana on vuorossa ikkunoiden ja oven laitto. Sen jälkeen pääseekin sisähommiin :)
Pikkuveli valmistuu taustalla, isoveli valmiina edessä.
Jättiläismies rakentaa taloa.
Ovi tulee tälle puolelle taloa.
Leikkimökin malli muuttui alkuperäisestä oleellisesti, koska päätimme laajentaa terassin sisätiloiksi. Samalla oviaukon korkeus kasvoi, joten sisään ei tarvitse mennä kontaten :) Ovesta tulee nyt 120 cm korkea.

Tässä hurahti tämä ilta: nyt vielä hetkeksi Lilla companyn pariin. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Te ootte kyllä reippaita rakentajia! Tapahtuispa meilläkin noin sutjakkaan, olishan tässä yhtä jos toista laitettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tällainen raksaajapariskunta :) Tykätään kovasti remontti- ja raksahommista. Kokemusta on hankittu oman talon rakentamisen ja muutamien remonttien myötä. Tällä kertaa vauhtia laittoi kyllä viikonlopulle luvatut sateet: piti saada katto päälle ja maali pintaan ennen niitä :/

   -Jenni

   Poista
 2. Päädyin sattumalta blogiisi ja huomasin, että meille on rakentumassa sama leikkimökki kuin teillekin ja olin nimenomaan sen pienuutta katsellessa miettinyt, että laitetaanpa kuistikin umpeen, jotta saadaan lisätilaa! Ja on vielä rakentumassa Tampereelle tämä kyseinen mökki :o) Oviaukko (ilman ovea) kyllä saattaa tulla juuri tuonne toiseen päätyyn kuin teillä, mutta muuten on oikeastaan identtinen!!
  Meidän Pikkuneiti on saamassa mökin synttärilahjaksi ja hän oli kyllä valinnut tämän mökin juuri siksi, että siinä voi leikkiä kioskia - se kioskiominaisuus kyllä poistuu, joten siksi tämä laajennusprojekti on vielä pikkuisen "jäissä"... Mutta tämä on kyllä yksi hauskimmista leikkimökeistä joita olen "tavannut" (tai siis niistä, joita saa "järkevällä" rahalla...) :o)

  Mutta kiva tuttavuus tämä sinun blogisi!!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tämäpäs on mukava yllätys! Me oltiin kyllä kanssa tuosta mökin pienuudesta hieman järkyttyneitä eikä se vieläkään mikään tilaihme ole, mutta menettelee. Suosittelen siis laajennusta!

   Voisiko oven tehdä kahdesta osasta niin, että yläosan voisi avata, jolloin alaosa jäisi kiinni ja sitä voisi pitää kioskin luukkuna? Omassa lapsuuden leikkimökissä oli näin ja siinä leikittiin kioskia kerran jos toisenkin :)

   Kiva kuulla, että blogini miellyttää, tervetuloa lueskelemaan! :)

   Poista