keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Leikkimökkiprokkis: Lattia, hmmmm

Leikkimökin lattia on pakko päällystää jollakin, koska rungon mukana tullut lattiaelementti on aivan liian harvaan laudoitettu. Raoista tippuu helposti kaikki pienet tavarat enkä halua joutua koko ajan ronkkimaan niitä mökin alta. Mutta mitäs tuohon laittaisi?

Meiltä löytyy kellarista läjäpäin pähkinänväristä Tarkett Viva-Line -lattiaa, jota on käytetty meidän omassa talossa. Tuo on ehkä kuitenkin hieman liian fiiniä leikkimökkiin. Lisäksi tarjolla olisi mustia tai tummanharmaita laattoja, mutta ei nuokaan oikein houkuttele. Kellarin varastossa meillä on musta muovimatto, jota ajattelin tähänkin, mutta pelkään, että muovimatto tekee mökistä liian umpinaisen kosteuden kerääjän.

Onko teillä ideoita? Lattiapäällysteen tulisi olla mahdollisimman ohut, ettei huonekorkeus enää nykyisestä paljoa pienenisi.
Lattia ylhäältä päin sekä mieheni pää.

2 kommenttia:

 1. Eikö sinne voisi vaan laittaa jonkun kivan värisen räsymaton? Se olis helppo kopsauttaa roskista tai nostaa kuivumaan, jos kastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatto on itse asiassa jo hankittuna, mutta jotenkin haluan tuon lattian maton alta umpeen. Voisin nimittäin kuvitella, että jos poikani keksii nuo pienet raot lattiassa, hänen suurinta "hupiaan" olisi tunkea kaikki tavarat niistä pihalle...

   -Jenni

   Poista