perjantai 1. kesäkuuta 2012

Elämänohjeita

Moni teistä on varmaan nähnyt tämän Ray:n mainoksessa olleen listauksen "20 vinkkiä lapsiperheen arjen helpottamiseen". Sain listan eilen vanhemmiltani, koska heidän mielestään siinä on niin paljon hyviä ohjeita. Luin listan tänään ajatuksella läpi ja toiveikkaana odotin, koska se "vastaus", kuningasidea tai arjen mullistava totuus tulee. Mutta aikas peruskauraa tämä oli. Vai mitä mieltä te olette? Onko nämä asiat teille itsestäänselviä?

P.S. Ja sitten vielä, kun pystyisi elämään näiden ohjeiden mukaisesti. Erityisesti kohta 16 voi olla verkkokauppiaalle ylitsepääsemättömän hankala...

P.S.2 Ihanaa kesäkuun alkua kaikille ja mukavia valmistujaisjuhlia koulunsa päättäneille!

4 kommenttia:

 1. Aivan loistavat ohjeet, mutta ovat juuri sitä peruskauraa. Meillä käytössä ja kyllähän nuo tekee siitä arjesta hieman helpomman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ohjeet ovat varmaan monella tiedossa, mutta muistetaanko niitä käyttää arjessa, on toinen juttu ;)

   -Jenni

   Poista
 2. Tosiaan, tuttuja juttuja mutta kyllähän se arki muka tahtoo toisinaan olla niin "kiireistä" tai rankkaa tms, että menee siitä mistä aita on matalin (esim. nukkumaan menon suhteen) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Tavoitteet on toki hyvä pitää noiden ohjeiden mukaisina, mutta toteutus on sitten toinen juttu. Varmaan kaikissa perheissä sama homma :)

   -Jenni

   Poista