lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lastenvaatekutsut ja muuta hauskaa

Tänään on kiva päivä. Pääsen nimittäin pitämään Lilla company -vaatekutsut! Kevään uutuuksia onkin eri kiva lähteä esittelemään, niin paljon ihania tuotteita on saapunut viime viikkoina. Olettehan huomanneet Shampoodlen ja Aarrekidin? Muutama Katvigin tuote ja Hjorthin uutuudet uupuvat vielä, mutta koetan nuo pusertaa myyntiin pikimmiten.

Eilen olimme naapurin pojan 3-vuotissynttäreillä, joiden teemana oli Autot eli Salama McQueen löytyi niin lautasista, servieteistä kuin onginnasta. Tästä innostuin suunnittelemaan oman poikani synttäreitä, jotka ovat kuukauden päästä. Angry Birds voisi olla meille aikas nappiteema. 1-vuotissynttärit olivat Nalle Puh -aiheiset ja 2-vuotissynttärit Pingu-aiheiset. Harmi, ettei Suomesta saa A.B.-kertisastioita ja Jenkeistä toimitusaika taitaa mennä hieman pitkäksi.Meidän valikausivaatteetkin ovat alkaneet selkiytyä. Haalariksi tuli Molo Kidsin musta Polly. Tilasin tuon kanssa piristykseksi keltaiset Crocband Jaunt -saappaat. Vielä pitäisi löytää settiin sopiva pipo, jossa olisi mielellään keltaista. Onko ideoita tai ehdotuksia?


                             
*****************************************************************************
I'm sorry but I don't have time to write this whole story in English because I have to go and prepare myself for a children's clothing party I'm having today. But don't get upset, I'll do my next post in English first. Promise!

2 kommenttia:

  1. no tietenkin Mini rodinin panda pipo jossa on keltaista. Tai Aarrekidin joku pipo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, Aarrekid vois toimia Avaruusmatka-kuosissa. Harmi, kun itsellä ei noita ole myynnissä. ;)

      Poista