maanantai 8. elokuuta 2011

CPH Kids - H.J.O.R.T.H. Copenhagen

Seuraava tapaaminen oli H.J.O.R.T.H. Copenhagenin osastolla. Hjorth on tunnettu reippaista väreistään ja porokuvioistaan, mutta Lilla companyn valikoimiin tulee merkin maltillisimpia kuoseja. :) Mahtavan ihana tyyppi, Louise, esitteli minulle tulevan malliston ja kyllä sieltäkin löytyi monta suosikkia. Väreinä oli turkoosia ja sinistä pojille sekä keltaista ja pinkkiä tytöille.

Pakko kertoa tähän väliin yksi koominen juttu: vaatemessuilla on tapana levittää mallikappaleet lattialle, jotta ostajat voivat helposti nähdä, mikä sopii minkäkin kanssa yhteen. Minä, ensikertalainen kun olin, suorastaan järkytyin, kun näin, että vaatteita heitellään lattialle! :) Teki mieli huutaa, että älkää niitä sinne laittako, menevät ihan likaisiksi!

Tapaamisten lomassa kiertelin ympäri messuhallia ja tutustuin tarjontaan. Tanskassa on kyllä todella paljon aivan ihania lastenvaatemerkkejä, joita voisin harkita myyväni. Yhden kanssa aloitinkin jo neuvottelut kevään ja kesän 2012 suhteen. Tästä lisää myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Heh heh, tajusin vasta nyt, että tapaamani Louise oli itse Louise Hjorth eli firman omistaja, toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija...

    VastaaPoista