sunnuntai 7. elokuuta 2011

CPH Kids - Milibe Copenhagen

Vierailin ihanilla lastenvaatemessuilla 5.-6.8.2011 Kööpenhaminassa ja sain tuolta kahta kovemman innon verkkokauppani pyörittämiseen. Olin sopinut ennakkoon itselleni 5 tapaamista eri merkkien edustajien kanssa. Ensimmäisenä oli vuorossa Milibe Copenhagenin johtohahmo Mille Milt.

Kävimme läpi kevään ja kesän 2012 (eli SS12) malliston, jossa on luvassa paljon Milibelle ominaisia maanläheisiä sävyjä, mutta myös uusia, selkeästi kirkkaampia värejä. Lilla companyn valikoimiin päätyi mm. korallin, sitruksenkeltaisen ja kirkkaansinisen värisiä juttuja. Meleerattu harmaa tulee olemaan myös isossa osassa.

Milibe Copenhagen on Suomessa suhteellisen uusi tuttavuus ja tällä hetkellä Lilla company on ainut, kuka on ottanut sitä valikoimiinsa syksyksi 2011! Laatu ja vaatteiden käytettävyys ovat ensiluokkaisia, joten kyseessä on erittäin toimiva merkki. Kannattaa siis tutustua!

2 kommenttia:

  1. Ainakin aiemmin tuota merkkiä on myynyt myös Ipanajamit.

    VastaaPoista
  2. Totta ja on heillä vieläkin valikoimissaan Milibeä, mutta eivät ilmeisesti ole tehneet tilausta syksylle. On toki mahdollista, että ottavat sitä jatkossakin myyntiin ja hyvä niin. Miliben vaatteet ovat niin laadukkaita!

    VastaaPoista