tiistai 9. elokuuta 2011

CPH Kids - Katvig

Wau, wau ja vielä kerran wau! Tämä oli ensireaktio, kun näin Katvigin osaston ja ennen kaikkea SS12-valikoiman. Tarjolla oli niin paljon ihania värejä, että tilauksen teko oli T-O-D-E-L-L-A vaikeaa. Huippujuttu oli se, että sain tehdä tilauksen yhdessä Vigga Svenssonin kanssa, joka on toinen Katvigin perustajista ja päävastuussa lähes kaikesta. Vigga kertoi minulle taustoja Katvigin ekologisuudesta, materiaalien kierrätettävyydestä ja tavoitteista tulevaisuudelle.

Katvigia ei toistaiseksi ole kovinkaan monella myynnissä Suomessa, mutta Vigga uskoi, että kasvua on luvassa. Materiaalit ovat todella laadukkaita, esim. paidoissa käytetty trikoo (100 % orgaanista puuvillaa) on hyvin paksua, joten se varmasti pitää muotonsa pesusta toiseen. Katvig onkin yksi Lilla companyn ns. kasvavista merkeistä eli määrä lisääntyy jatkossa.

Katvig oli päivän kolmas ja viimeinen tapaaminen. Olin jaksanut messuilla 7 tuntia ja sitten olikin aika suunnata hotelliin. Testasin Kööpenhaminaan äskettäin avattua Omena-hotellia ja voin suositella tuota lämpimästi. Huone on perus-omena -tasoa, mutta sijainti aivan mahtava: Tivoliin kävelee alle 5 minuuttia ja ympäristössä on ruokapaikkoja vaikka muille jakaa. Ja uni maistui! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti