maanantai 8. joulukuuta 2014

Lilla company tekee hyvää: Joulupuu-keräys

Joulumieltä saa tällä hetkellä hakea ihan tosissaan, kun ulkona vihmoo vettä ja tuuli puhaltaa nurkissa. Itselleni hyvää mieltä toi Lilla companyn Joulupuu-keräyslahjoituksen valmistelu: joululaulut soimaan radiosta, ihanat joulupaperit esiin ja ei muuta kuin paketoimaan. 

Lilla company tekee tänä vuonna lahjoituksen Kirkkonummen keräyspisteeseen. Arvioisin, että kokonaisuudessaan lahjoituksen arvo on noin 600 euroa ja paketteja lähtee määrällisesti 14 kpl. Enemmänkin olisin paketoinut, mutta lahjapaperi loppui kesken :D Toivon sydämestäni, että nämä pehmeät paketit ilahduttavat pieniä lahjansaajia aattona, vaikkei lapset ehkä vaatteista ihan niin kovasti välitäkään.

Joulupuu-keräyksestä voit lukea lisää esimerkiksi Facebookista.

3 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Kaikki mukaan!
  Itse vein eilen paketit keräykseen. :)

  VastaaPoista
 2. Mistä löytyy noin kivoja joulupapereita?

  -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en ihan tarkkaan muista, kun papereita on tullut osteltua vähän sieltä täältä. Olisikohan osa ollut Tiimarista, osa Citymarketista ja osa jostain muualta, mutta kaikki on itse asiassa ostettu jo aikaisemmille vuosille eli nämä eivät ole mitään uusia papereita. Tänään kyllä juuri katselin kaupassa, että olipas siellä taas ihania papereita tarjolla eli varmasti löytyy nytkin kaikkea hienoa :)

   Poista