keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Sirkussynttärit

Vietimme poikani 5-vuotissynttäreitä viime kuun puolella Ideaparkin PiiPoossa. Olin varannnut tuon tilan reilua kuukautta aikaisemmin ja valitsin synttäreiden teemaksi sirkuksen. Tämä tarkoitti sitä, että juhlien alussa oli 45 minuutin mittainen yhteinen sirkusteluosuus, jossa lapset pääsivät testaamaan mm. trapetsia ja nuorallakävelyä. Tämän jälkeen oli aika iskeä kiinni herkkuihin ja niitähän kului - juhlissa oli paikalla lopulta 18 lasta, joten jouduin kerran juoksemaan lisää vaahtokarkkeja ja hillokeksejä kaupasta!

Kauttaustarvikkeet juhliin hankin Decora Housesta. Kannattaa tutustua Decora Housen valikoimiin, koska sieltä saa kasattua upeita settejä juhliin kuin juhliin. Tampereen seudulla asuvat (ja toki muutkin) voivat kätevästi käydä myös yrityksen noutomyymälässä tiistaisin klo 10-18.

Sirkusteeman väreiksi valitsin punaisen, sini-turkoosin ja mustan. Nämä samat värit näkyivät jo synttärikutsuissa, joista voi lukea täältä. Tarjoiluiksi päätin ottaa helppoja ja yksinkertaisia herkkuja, jotka laitoin esille pahvisiin tarjoiluastioihin pöydän keskelle. Alla pari kuvaa juhlakattauksesta, vaikka valaistus kuvissa onkin luvattoman huono.
Kaikki valmiina juhliin!
Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti