keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mini Rodinin mitoituksesta osa 3

Taas on THE päivä monen Mini Rodini -fanin elämässä :D Tänään myyntiin tulee mm. yksivärisiä basic-tuotteita, joiden mitoitus varmasti mietityttää. Vertailin basic-malliston legginssejä aiempien erien printtilegginsseihin ja huomasin, että pituus on n. 1,5 cm lyhyempi näissä uusissa. Erona mainittakoon myös se, että tukaani- ja liskolegginsseissä on lahkeensuussa ns. resori, joka basiceista puuttuu.

Yläosista vertasin t-paitaa ananaskuosin vastaavaan ja näiden suhteen basicit ovat hieman pidempiä, mutta ehkä aavistuksen kapeampia. Sama juttu on myös hihattomien toppien suhteen - liskokuosin toppi oli 1,5 cm leveämpi ja saman verran lyhyempi kuin vastaavan koon basic. Mekot ovat leveydeltään samanlaisia kuin esimerkiksi liskokuosin mekko, mutta pituutta on hieman enemmän.

Pipojen suhteen basicit ovat hieman pienempiä kuin vastaavat printatut, mutta tämä johtunee osittain materiaalierosta. Basicissä oleva elastaani tekee kankaasta napakamman, joten esim. omaan päähäni koko 52/54 mahtuu, mutta on aikas päänmyötäinen.

Lilla companyn valikoimaan pääsee tutustumaan täältä. Myynti alkaa klo 11 Suomen aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti