keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Lilla company POP UP SHOP

Ensi viikolla on mahdollisuus päästä hypistelemään Lilla companyn tuotteita livenä. Pidämme nimittäin POP UP SHOP -tapahtuman Helsingissä Pallokala Poksin tiloissa osoitteessa Tilkankatu 15. Ja päivämäärät ovat siis 4.-5.4.2014. Ovet aukeavat molempina päivinä klo 10 ja ulos heitetään perjantaina klo 17, lauantaina jo klo 14.

Liity tapahtuman Facebook-ryhmään täällä ja voit samalla vaikuttaa siihen, mitä tuotteita tuomme myyntiin. Paljastamme tuolla myös ennakkoon, mitä tuotetarjouksia on luvassa.

Tässä vielä sananen POP UP SHOPin pitopaikasta eli Pallokala Poksista:

"Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden itsepalvelukirpputori Pikku-Huopalahdessa Tilkantorilla. Kasvata osakesalkkuasi huikeilla löydöillä ja shoppaile samalla uusi garderobi pikku-tyypin vaatekaappiin. Meillä tehdään ostoksia vaativalla maulla ja pilke silmäkulmassa. Joskus joku ihanainen tulee pitämään pop up-shoppia ja päästään tutustumaan johonkin ihan uuteen pakko-saada -vaatteeseen. Joskus taas saadaan nettikaupan jemmat puoli-ilmaiseksi. Maksuton pysäköinti 2 tuntia, jätskikiska vieressä, ratikkapysäkille parisensataa metriä, Mannerheimintien busseille puolet enemmän."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti