torstai 11. huhtikuuta 2013

Boys&Girls makes me jump!

Eilen soviteltiin taas hieman vaatteita ja löydettiin uusi suosikkisetti Boys&Girlsiltä. Tähtipaitoja meillä on ollut ennenkin käytössä, ja niiden laatu on todettu erittäi hyväksi. Paidat ovat malliltaan kapeita, mutta trikoo joustaa hyvin, jotta massukin mahtuu. Alaosista pojalla on jo haaremimallisia housuja ko. merkiltä, mutta nämä kapeanmalliset collegetkin olivat yllättävän hyvät. Toimivat varmastikin hoikilla lapsilla vielä paremmin. Molemmat vaatteet ovat kokoa 4-5 vuotta ja lapsella nyt mitaa 103 cm ja painoa 19 kg.

Kurkkaa kaikki Boys&Girls-tuotteet täältä!
********************************************************************
We tried on some clothes yesterday and found a new favorite set from Boys&Girls. We've had star tees and harem pants from this brand before but these slim sport pants were also pretty cool even though my son is not the skinniest child on the planet. These would probably fit skinny kids real well. He's wearing size 4-5 years and he is now 103 cm tall and weighs about 19 kgs.

Check out all the items from Boys&Girls here!2 kommenttia:

  1. Kiva setti! Meille kyllä liian sininen, mutta B&Gn colleget on kyllä pysyneet hyvinä ja istuvat hoikalle hyvin, joten voisin lisääkin katsastaa!

    VastaaPoista