perjantai 25. tammikuuta 2013

Voihan väsy

Pari viime päivää on ollut työn suhteen sellaista vilskettä ja vilinää, että hyvä kun vessaan olen päivän aikana ehtinyt. Tänään aamulla olo olikin aivan tööt, takki tyhjä, akut nollassa ja kurkkukin ehkä inasen kipeä. En tiedä, olisiko tuolla tiistaina aloitetulla detox-kuurilla näppinsä pelissä vai mistä tämä johtuu. Huomasin eilisellä salireissullakin, että energiataso oli alhaisempi kuin ennen.

Eilen saapui Yves Rocherilta sellainen Frutaline Vitality -litku, jonka tilasin detox-kuurin ohella. Tuon juoman olisi tarkoitus lisätä nestekiertoa ja auttaa jaksamaan puhdistuskuurin aikana. Hauska juttu on se, etten itse oikein usko mihinkään tällaisiin puhdistus- ja elinvoimahommiin, mutta silti vaan sorruin nuo tilaamaan. Olen siis mainonnan uhri, joka haaveilee sileämmistä reisistä.

zzzzZZZzzzzz........zzzzzzzZZZzzzzz..... kivaa viikonloppua......zzzzZZZZzzzzzzzzz.....

2 kommenttia:

  1. Mä niin tunnistan ton olon, oon tainnu joku kerta blogissa siitä kirjoittaakin. Oletan, et liian vähän ravintoa+liikaa liikuntaa. Itsellä ainakin toi olo menee ohi, kun ottaa kevyen kävelylenkin ja syö hyvin (sekä tarpeeksi) ja ehkä vähän sortuu herkkuihinkin. Mulla oli just alkuviikosta pari päivää kurkku kipee ja veto pois. Nyt eilen oli eka normipäivä, kun toissailtana sorruin vetään pussillisen tvmixejä :D mut oon myös huomannut, et jos syö rahkaa (rasvaton) niin se jotenkin kohentaa oloa ja vie makeanhimon. Tsemppiä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa, mä just pari päivää sitten vetäisin ravintolassa sellaisen rasvapommin, josta osa lähti kotiin mukaan doggy bagissa. Söin sitten sitä samaa myös seuraavana päivänä. Kävin myös karkkiostoksilla samana päivänä... Eli ehkä oon vedellyt liikaa noita herkkuja kuurin aikana ja se kostautuu väsymyksenä :D Rasvatonta rahkaa syön päivittäin proteiiniannoksena ja se on kyllä tosi hyvä makeankorvike :)

      Poista