torstai 31. tammikuuta 2013

Crazy days w. Mini Rodini and Bobo Choses

Viime päivät ovat olleet todellinen tulikoe minulle yrittäjänä. Samalle viikolle sattui varmaan 2 vuoden kiireisintä päivää työn suhteen ja eikös lapsi sairastu samaan aikaan. Tiistaina julkaistiin Mini Rodinin kevään kokoelma, joka aiheutti ruuhkan varmaan jokaiseen verkkokauppaan, niin myös Lillaan. Seuraavana päivänä saapuikin uudet Bobo Chosesit, joten laiskotteluun ei ollut juurikaan aikaa.

Nyt torstaina onkin jo hieman helpompi hengittää, kun saan rauhassa keskittyä asiakkaiden kysymyksiin ja tilauksiakin on "vain" kolmisenkymmentä odottamassa paketointia :) Tänään ehdin kasata myös 3 ihanaa asukokonaisuutta, jotka ovat nähtävillä alla. Mikä näistä on sinun suosikkisi ja miksi?
Bobo Choses + Mini Rodini
Bobo Choses + Molo Kids 
Bobo Choses + Papu Design
Past couple of days have been the busiest days at Lilla company's history. Of course at the same time my son has fever and has to stay home from daycare. Mini Rodini's new collection was launched on Tuesday and right after that on Wednesday, we received new Bobo Choses. Finally today I had some extra time to really dig into the new pieces and found 3 nice sents. What do you think of them? What's your favorite?

9 kommenttia:

 1. Toi kolmas on ihana! Pipo on vaan huippu, tykkään raidoista ja Papu-legsutkin on ihanat. On vaan IHANA;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kolmas setti on myös mun oma suosikki :)

   Poista
 2. Nämä ovat kaikki herkkuja! Oisko tänään lemppari kuitenkin nro. 2 - meiltä löytyy yksi lähes viisvee vaaleenpunkun ihailija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta! Toi vaaleanpunainen toimii todella hyvin mustan kanssa.

   Poista
 3. nro 3 mieleen . Värien puolesta helppo yhdistää asuun kuin asuun.

  VastaaPoista
 4. Oi tuo kolmas setti on aivan ihana :)!

  VastaaPoista
 5. Kaikki setit ovat ihania, mutta kolmonen silti paras. Tilasin itselleni muutama viikko sitten tuon papun rusettipipon, ja se on aivan ihana. Mutta voitteko uskoa - miestäni hävetti kulkea vierelläni viikko sitten Helsingissä, kun olin kuulemma sitonut "nauhaa" päähäni. Onneksi vastaan tuli toinenkin papu-pipo ja nimenomaan aikuisen päässä, ei lapsen - sain sitten pitää omani päässäni.

  VastaaPoista