keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Molo Kids Polly in action

Edelliseen postaukseen liittyen otin vielä sovituskuvia Molo Kidsin uudesta vk-haalarista, kun sain pojan kotiin mallinukeksi. Kuvissa pojallani on päällä haalari koossa 110 cm ja hän on itse nyt sentin tai pari päälle metrin. Mielestäni punteissa ja hihoissa on sopivasti kasvunvaraa, sillä toivon, että tällä haalarilla mennään taas 2 kautta, kevät ja syksy. Tuo vanha Zizoon pipo menee muuten loistavasti tämän haalarin kanssa, kun siinäkin on hitunen oranssia. Noita löytyy vielä muutama Lillasta.


24 kommenttia:

  1. Uskomattoman kivan näköinen päällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli niin ihana sujauttaa ohut haalari lapsen päälle, kun on saanut käyttää toppaa jo muutaman kuukauden :)

      Poista
  2. Toi farkku näyttää oikeastaan ihan kivalle! Onko matsku saman tuntoinen kuin viime kauden välikausipuvuissa? Vai enemmän sen tuntoinen kuin talvipuvuissa?

    Jos meillä poika joutuu päiväkotiin niin sit voisi hankkia haalarin, muuten mennään takki+housut asetelmin, kun ei oikein tuo haalarin pukeminen ole koskaan ollut lapselle se mieluisin juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaali on hieman notkeampaa kuin viime vuoden välikausihaalarissa tai näin ainakin minun mielestä. Kaiken kaikkiaan puku tuntui tosi näpsäkälle ja lapsikin sai sen helposti päälle :)

      Poista
  3. Oliks pakko laittaa tälläsiä kuvia;DD Ihan huippu hieno!! Mä tilasin joku aika sitte sen farkun ens talveks ja sekin oli niiiin ihana.. Huoh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli, kun kerrankin sain lapseni suht innokkaasti sovittamaan jotain :D Tämä farkkukuosi on omasta mielestäni kivempi kuin se talven, joten näitä kannattaa pitää silmällä ;)

      Poista
  4. Hitsit, täähän oliskin kyllä aika kiva. :P Hmmm, vieläköhän me tarttettais haalari... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kuosi oli mullekin ns. positiivinen yllätys, kun en enää tarkkaan muistanut, miltä tää näytti. Muutenkin tollainen kevyt vk-haalari on niin ihanan raikas tuulahdus talven keskelle :)

      Poista
  5. Näyttää tosi kivalta! Ja minusta ainakin kuvissa kivempi kuin toppavaatteiden denim! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päällä noi vaatteet tuppaa aina olemaan vielä ihanampia :)

      Poista
  6. Heippa! :) Hei mitä mieltä olet tuosta Hopla takin mitoituksesta jota löytyy kaupasta, onkohan 98 liian suuri 86cm ja 12kg kokoiselle pojalle? Joku vinkkasi että viime syksyn softshell oli ollut pientä, mutta näinköhän tuo koko olisi vielä liian iso? :o Kiitos jo etukäteen vastauksesta, ja jos pystyt ottamaan mittoja, olisin ikuisesti kiitollinen :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopla ei ole mitoitukseltaan ihan niin niukkaa kuin nuo softshellit, koska softshellin malli on sellainen slimmi, kun taas Hopla on normaali vk-takki.

      Vertasin Hoplan ja softshellin kokoja 98 cm toisiinsa ja eroa tosiaan oli hieman. Tässä mitat Hoplasta: kainalo-hihansuu 28cm, niska-helma 43cm (huom. helma takaa hieman pidempi kuin edestä) ja kainalo-kainalo 35cm.

      Poista
  7. Toi näyttää tosi kivalta päällä, vaikka en tykännyt tuosta noissa myyntikuvissa :) mh, mehän tarvitaisi kanssa yksi haalari vielä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyntikuvassa haalari näytti oudon pitkältä ja kapealta, ihan kuin kuva olisi jotenkin venähtänyt. Päällä se on just passeli :)

      Poista
  8. Onpa tuo kyllä tosi hyvän näköinen lapsen päällä, mutta ei, ei meille enää haalaria, eihän ;) (saa nähdä milloinka mieli muuttuu...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Never say never ;) Haalari on mun mielestä vaan niin näppärä ulkoiluissa, vaikka toki joku takki-housu -setti voi olla trendikkäämpi ja kivemman näköinen. Mutta tää kuosi on kyllä aika makee :)

      Poista
  9. Kommentoin juuri Marian Under my motherly wings -blogiin ja laitan saman kommentin tännekin :)
    ***************************************************************
    Pidin juuri äsken tuota poikani denim Pollya vesihanan alla minuutin. Kaikki vesi liukui pintaa pitkin nätisti pois ja käsi, joka oli haalari sisällä ei tuntenut minkäänlaista kosteutta. Lopuksi pyyhkäisin pintaa toisella kädellä ja se jäi aivan kuivantuntuiseksi minuutin vesisuihkusta huolimatta.

    Itse en epäile tuon haalarin vedenpitävyyttä ollenkaan, eri asia on tietty, jos haalari pääsee hörppäämään lahkeen tai hihansuun kautta :)

    Ja mitä tulee sopivuuteen vantteralle, niin oma lapseni on melko mahakas eikä muitenkaan mikään luiru, ja hyvin sopii päälle :)
    *********************************************************

    VastaaPoista
  10. Hei!
    Onko tuossa haalarissa lahkeissa sisäsaumat? Viimevuotisessa mallissa oli ja ne kuluivat tosi nopeasti lähes puhki kosteussuojateipin reunoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisäsaumoja on siirretty niin, etteivät ne ole lahkeen keskellä, jotta tuota kulumista ei tapahdu. Viimevuotisessahan ne olivat siinä keskellä eli juuri hankautuvassa kohdassa.

      Poista
  11. Moikka!

    Todella ihastuin nyt tähän uuteen denimiin, kun tuossa alemmassa vertailupostauksessasi ja tässä sovitus kuvissa näin. Minusta kivempi kun talven denim, kun on vaaleampi.
    Harmi vaan kun ei ole 122cm kokoa haalarissa, olisin ehkä sortunut. ;)

    Mutta niitä takkeja katselin kaupassasi ja niitä jäin miettimään..
    Voisitko tehdä niistäkin juttua? Siis sovituskuvat ja värivertailu?
    Kun katselin sitä softshell takkia ja se näyttää tummemmalta kuin kuoritakki, onko näin?
    Mitä luulet koosta n.120cm pojalle, meneekö se 128cm hyvin vielä?

    ps. Minulla on s-posti vähän takkuillut ja kadotin ne sinun s-postit liittyen siihen juhlakoristelujuttuun. Mikäli on vielä ajankohtainen, niin ota yhteyttä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koot tosiaan loppuu haalareissa jo 116 cm, mikä on ehkä hieman liian aikaisin. Takeista otin jo eilen pari kuvaa eli vertasin vanhaa softshellia uuteen lähinnä koon ja toiminnallisuuden suhteen. Tarkoitus oli tehdä takkipostaus tänään, mutta taitaa mennä huomiselle. Perehdyn siinä samalla sitten noiden farkkukuositakkien väritykseenkin. Ja toki voin yrittää lahjoa pojan tänään sovittelemaan nuo takit läpi, karkkipalkalla ;)

      P.S. just eilen juttelin tosta juhlakoristeluhommasta sisareni kanssa eli voisin palata sulle siitä, kunhan tää mun vk-kiire hieman helpottaa :)

      Poista
    2. Hienoa, jään odottelemaan. Karkkipalkalla varmasti onnistuu. ;D

      Ja palaile ihmeessä koristelu asiaan, kun ehdit. :)

      Poista
  12. Milloin -14 malliston Pollyt tulee, heti tammikuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, Pollyt tulevat heti kevään ensimmäisessä toimituksessa, joka on tammikuussa. Tarkkaa ajankohtaa en vielä osaa sanoa tosin.

      Poista