tiistai 22. tammikuuta 2013

Kropan detoxaus tai mikä lie

Kuntoilusta innostuneena päätin kokeilla Yves Rocherin detox-kuuria, jonka pitäisi puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Paketti saapui tänään ja kaupan päällisiksi sain vartalovoiteen. Juoma, jota nautitaan päivittäin 1 litra, oli hyvää, aivan persikkajääteen makuista. Suihkussa kuorin vartaloa kuorintavoiteella ja sen jälkeen laitoin geeliä melkein koko kroppaan. Meinasin alunperin työstää vain reisiä, mutta koska ohjeessa luki, että tuotteita tulisi käyttää koko vartaloon, niin näin sitten tein.

Saapa nähdä, onko tämä pelkkää rahantuhlausta (hinta tosin ei ollut paha tuolle setille) vai syntyykö tällä jotain tuloksia. Jostain luin, että kuona-aineiden lähdettyä liikkeelle saattaa ihoon tulla finnejä. Tuo ei välttämättä ole se tulos, jota toivon... :)

P.S. Lillan kuulumiset tähän loppuun: tänään on luvassa jotain Funkya!!

2 kommenttia:

 1. Mä vedin joskus parikymppisenä detox-kuurin jonka olin ostanut luontaistuote-kaupasta. En nyt osaa sanoa oliko siitä hyötyä vai ei. Ainakin täyty käydä huomattavasti useammin vessassa joka voi tietty johtua siitä että juominen lisääntyi kun siinäkin täytyi muistaakseni vetää litra sitä ainetta päivässä. :D
  Ainakin itsestä tuntui hiukan paremmalle kuurin jälkeen joka voi tietty olla myös placebo-vaikutus. :)

  Ja jei Funkylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä hieman skeptinen suhtautuminen tähän kuuriin, mutta tosiaan on se sentään hyvä asia, että juominen lisääntyy.

   Funkyt on nyt kaupassa :)

   Poista