sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rämekuukkeli

Eli siis minä. Tuolta näytän nykyään lähes aina, etenkin jos vertaa noihin mun miehiin, jotka molemmat ovat viimeisen päälle trendikkäissä vaatteissa ja kengissä. Päätinkin siis hieman panostaa itseeni tai siis omiin kenkiini ja ostin eilen synttärilahjaksi saamillani rahoilla Vagabondin ihanat nahkanilkkurit Kookengästä. Näistä sai klubietuna 20% hinnasta pois, joten alle satasella selvisin :)
Pari päivää aikaisemmin bongasin Väri-epä-suora -blogista tarjouksen Love from Australian saappaista, jotka nekin oli pakko tilata. Minulla on ennestään UGGit, jotka ovat hivenen liian suuret, joten siksi ostin nyt kokoa pienemmät näistä ja myyn UGGini pois. Nämä kengät tulevat Natureshopista.
Ja nyt kun on vauhtiin päästy, niin kuolaan Zalandosta kaikkia ihanuuksia, tällä kertaa ruskeansävyisenä tosin.  Pitäähän mun saada jotkut talvikengät, jotka matchaavat mun kesällä hankitun B. Makowskyn veskan kanssa, eikö? ;)

Edit. Uusien kenkien innoittamana panostin muutenkin eiliseen sunnuntaikauppa-asuun normaalia enemmän ja tadaa, rämekuukkelista saa sittenkin ihan ihmisennäköisen :D Mies ihmetteli, kun olin noilla kengillä melkein hänen mitoissaan eli suosittelen lämpimästi kaikille pätkille tuollaisia kiilakorkoja!
Valokuvausta teinimeiningillä
Edit2. Tänään saapui nuo ihanat LFA:n saappaat ja ne on niin lämpimät!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kenkiä :) Munkin pitäisi siis varmaan hankkia tuollaiset kiilakorkokengät... tai onhan mulla sellaisia, mutta niissä ei ole korotusta tuossa pohjassa ;) Onko noissa muuten lämmin vuori?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa toi pohjan korotus on just se juttu, koska saa pari senttiä lisää mittaa eikä kylmyyskään tule maasta jalkapohjiin niin nopsaan ton pohjan läpi. Kengissä on sellainen ohut karvavuori eli ovat periaatteessa talvikengät, mutten mä vilukissa noilla hirveillä pakkasilla kyllä pärjää. Onneks on noi LFA:t tulossa siis :D Joka tapauksessa suosittelen näitä kyllä, ovat kuitenkin nahkaa ja omasta mielestäni niin ihanat :)

      Poista