lauantai 20. lokakuuta 2012

My Molo man

Olen tykästynyt ihan kympillä Molo Kidsin vaatteisiin omalla pojallani. Tähän on montakin syytä: ensinnäkin niiden laatu on hyvää, toiseksi ne tuntuvat istuvan pojalle tosi hyvin, kolmanneksi ne ovat sopivan trendikkäitä ja lopuksi, poikanikin tykkää niistä. Tänään lähdettiin kaupungille ja taas oltiin Moloissa päästä nilkkoihin saakka: jalassa oli Hummelit, jotka nekin ovat niin ihanat :)

Molo Kidsin Laura toimitti meille testiin tuollaisen pörröteddytakin, joka on osoittautunut ihan mahtavaksi. Alkuun Juuso kieltäytyi sovittamasta sitä, mutta pari päivää sitten sain jo halauksen ja sanat "kiitos äiti, kun ostit mulle näin ihanan takin". Tarhan täditkin kehuivat tuota takkia, kun se on niin ihanan pehmoinen. Sitä on tarkoitus käyttää vk-haalarin alla lämmikkeenä, koska siinä ei ole huppua eli se mahtuu hyvin ulkovaatteiden alle.

Jalassa Juusolla on Ash-farkut kokoa 110 cm. Lahkeita on käännetty kertaalleen ja ovat noin mielestäni oikein hyvät. Juuso on nyt n. 100 cm pitkä. Molon housujen mahtavuutta lisää se, että niissä on lähes kaikissa hyvät kiristysmahdollisuudet vyötäröllä. Juusolla tuota keskivartaloa on sen verran, että noita ei tarvinnut kiristää hänelle, mutta hoikalle kaverille kiristys olisi varmaankin tarpeen. Päässä on vanha Molon pipo ja takin alla tämän hetken suosikkipaita, Remington eläinkuosilla.

Ja kuvaussessiohan meni, öö, tuota noin, hauskasti... Eikös Huippumalli haussa -ohjelmassakin nykyään haeta mitä erilaisimpia poseerauksia mallikokelailta? :D
Äiti, nyt saa kuvata!
No onks tää parempi asento? Kyllähän nää vaatteet tässä näkyy!
Hahaahahhaha, luuletko saavasi parempia kuvia minusta?
Ihan vatsaan sattuu tää nauraminen!
No okei, ota nyt sitten se kuva, äkkiä!
Tää takki on mahtava!
This blog post features a whole lot of Molo. That's one of my favorite brands at the moment for my son. It has great quality, very nice design, they fit perfectly for him and what's most important, he loves to wear them too!

6 kommenttia:

 1. Mä voin kyllä kans suositella ainakin Molo Kids ulkovaatteita. Viime talvena 86cm polaris oli ihan hitti ja sen pukeminenkin oli mukavaa äidin ja mummunkin mielestä! Ja samoin nyt on 92cm polaris (ja isompikin kun koko meni huti) odottamassa tulevaa talvea. Nyt syksyyn ostin alesta pienellä varauksella softshellin mutta on kyllä ihastuttu siihen niin kovasti että uskaltaa ostaa jatkossakin. Tänään oli pakkasta jo ja laitoin pitkähihaisen paidan päälle pojalle fleecetakin ja softshellin. Tunnin ulkoilun jälkeen mua paleli, mut poika oli ihan lämmin. Mainio takki siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi softshellit on kanssa oikein hyväksi todettu meillä ja muita haalareita en enää ostomielessä ole vilkaissutkaan :) Talvihaalarit säilyvät sen veran hyvinä kovasta käytöstä huolimatta, että niillä on vielä aikas kivasti jälleenmyyntiarvoakin.

   Poista
 2. Hieno setti! Tykkään molokidsistä ja sitä tullaan varmasti näkemään pojilla tulevaisuudessa enenevässä määrin, kun haluavat itse vaikuttaa vaatevalintoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa olla kanssa aikamoista vääntöä välillä noiden vaatteiden kanssa, että mitä jannu suostuu pistämään päälle ja mitä ei. Molot onneksi ovat suosittujen listalla eli menevät ilman valitusta päälle :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö vain? Aina pitää hieman temppuilla, mutta onneks lopulta yleensä saan ihan mukiinmeneviä kuvia :)

   Poista