keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Legehus Funkis

Tunti sitten pihaan mätkähti tällainen musta paketti. Siellä on tulevan leikkimökin seinät ja rakenteet. Kovin on pieni paketti, mutta onneksi on pieni tuleva omistajakin :)

Mökin valmistaja on tanskalainen Plus A/S, joka tekee kaikenlaisia tuotteita puutarhaan. Heidän valikoimiinsa kuuluu mm. kivannäköisiä pyykkitelineitä ja kalusteita.
Tarrassa lukee Legehus Funkis eli kyllä se se on!
Mutta, mutta. Leikkimökin paikka näyttää toistaiseksi vielä tältä eli pikkuisen pitäisi tehdä hommia ennenkuin päästään seiniä pystyttämään. Ei muuta kuin lapionvarteen...
Aurinkoista päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Löysin Googlen avulla tämän postauksen, meille tuli juuri samainen mökki. Pystytystalkoot on vasta lauantaina, ja kovasti jo huvittaisi avata paketti :) Eipä sitä teilläkään ole vielä avattu, joten jään odottelemaan lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onpas kiva kuulla, että joku muukin on hankkinut tämän saman mökin! :) Itse asiassa me avattiin paketti viikonloppuna ja kannettiin osat autotalliin. Suosittelen avaamaan, koska meillä ainakin oli molemmista sivuelementeistä yläosat vaurioituneet ja laitoin asiasta jo reklamaatiota. Muutenkin mietin, olisiko nuo osat helpompi käsitellä puun suojalla ennen pystytystä ja maalata sitten kasattuna. Millä te meinaatte käsitellä mökin?

   -Jenni

   Poista
 2. Me kävimme "kilpailuttamassa" Stockan hullujen päivien hintaa, mutta Bauhausin mökkiin ei kuulu toimitusta kotiovelle niin kuin Stockalla. Siitä johtuu hintaero.

  Me ajateltiin ensin pystyttää, ja sitten vasta käsitellä ja maalata. Aineista en vielä tiedä, olen menossa tänään niitä selvittämään. Meillä kun ei ole mitään suojaa mökille, siksi se on ollut tuossa paketissa odottelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuon saman vastauksen Stockalta, kun kyselin hintaeroa. Silti olisin odottanut suurempaa alennusta Hulluilta Päiviltä ostetulle tuotteelle, mutta minkäs teet.

   Toivottavasti kirjoittelet jatkossakin mökin kuulumisia ja kokemuksia kasauksesta! :)

   Poista