maanantai 7. toukokuuta 2012

Black, white and red

Leikkimökin seiniä ei vielä näy eikä kuulu, mutta laitoin tänään Lekmer.fi:hin tilauksen muutamista jutuista. Ensinnäkin sieltä lähti tilaukseen Brion valkoinen hella. Itselläni oli lapsena vastaava punaisena, joten on ihan hauskaa, että poika saa kokkailla tuolla samalla. Tilasin myös parit muut "kodinkoneet", nimittäin Tefalin leivänpaahtimen ja kahvinkeittimen.


Mökkiin tulee ihana teeserviisi ruotsalaiselta Jabadabadolta: mustat astiat, joissa on valkoisia palloja. I love! Samalta merkiltä tilasin koristeeksi pienen puna-valkoisen veneen, tähtiämpärin ja aivan ihanan tähtilepotuolin. Tästä varmaan viimeistään voi päätellä mökin sisustuksen värit: mustaa, valkoista ja joukossa ihanaa kirkkaan punaista!

Edit: Tänään (9.5.) kotiutui myös ihana setti OBH Nordicalta. Metsästin tätä kissojen ja koirien (tai minun tapauksessa ainakin kissojen) kanssa ja lopulta Hämeenlinnassa sijaitsevasta Lelushopista nuo löytyivät. Lekmer.fi:stä olivat meinaan myyty loppuun. Aivan mahtavat keittiötarvikkeet ja juuri oikeissa väreissä!
**********************************************************************
The interior design of my son's future play house has started! I ordered a wooden stove (Brio) from Lekmer.fi today. I had that same stove when I was a little girl so it's nice that my son will be playing with the same kind of toy. You can probably guess the major colors that I'm going to use in the play house decoration just by looking at the pictures above: black, white and red!

8 kommenttia:

 1. Oi lapset, niin parasta, että pääset itsekin taas leikkihellalle keitteleen, eikös? Mitenhän fiiliksissä pikkumies onkaan kun mökki valmistuu!? Ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan vaan, niin se olen minä, kuka siellä keittelee ;) Ja istun tohon LASTEN lepotuoliin epähuomiossa, jolloin käy kyllä huonosti ;)

   Jannu on jo nyt aikas tohkeissaan mun suunnitelmista ja kertoo ylpeänä naapureille, kuinka äiti rakentaa hänelle leikkimökin <3

   Poista
 2. Niin ja hienolta vaikuttaa mökki ja kivan raikas tulee sisustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Yksinkertainen, mutta silti lapsekkaita juttuja. Ja punainen käy hyvin myös pojan mökkiin :)

   Poista
 3. Very cool, your son is going to have a little play heaven outside!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat oikeasti ihania! Kaikki on nyt saapuneet ja nähty livenä, joten voi aidosti olla ihastunut :)

   Poista