keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Sininen vai sininen?

Tässä olisi näytille vertailun vuoksi Molo Kidsin tämän talven sininen haalari (Space) ja vieressä tulevan kevään sininen haalari (Nordic). Ruudulla (tai ainakin omallani) väreissä ei ole juurikaan eroa, mutta todellisuudessa kylläkin. Nordic on omasta mielestäni ns. Suomen lipun sininen eli siis rehellisesti sininen. Space taas taittaa selkeästi enemmän turkoosiin ja nimenomaan vihertävän turkoosiin.

Polaris Space

Polly Nordic

3 kommenttia:

 1. Meille kotiutui tuo space (kiitoksia nopeasta toimituksesta) ja ainakin meillä se näyttää tummalta turkoosilta. Ulkona väri olisi varmasti vaaleampi, kuin täällä sisällä. Piti blogiin laittaa siitä myös kuvia, mutta olen jättänyt kuvaamisen sikseen nimenomaan pimeyden takia. Täytyypä katsoa jos tänään tai huomenna olisi parempi valo, ainakin ulkona on nyt vähän lunta! Meillä on myös ensi talvea odottamassa Molon saappaat värissä fjord, ja sekin on turkoosi, tosin vaaleampi kuin tuo space, vaikka kuvissa näyttivät hyvinkin samalta väriltä.
  Yllätys oli myös tämän talven ruskea saddle, sekin näyttää mun mielestä kuvissa ihan samalta kuin viime vuoden baobab. Meillä on baobab-värinen toppatakki, ja se on mun mielestä kaunis suklaanruskea. Tilasin tuota saddlea hanskat ja hatun, ja se on kyllä paljon tummempi mitä kuvissa näyttää.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että haalari on löytänyt perille :)

  Nämä väriasiat on kyllä tosi haastavia, sillä edes hyvät tuotekuvat ei näytä samalta kaikilla koneilla. Molo Kidsillä on harvoin ns. perusvärejä vaatteissa, vaan niissä on aina jokin juju. Juuri tänään yritin selittää eräälle asiakkaalle tämän kevään softshell-takin väriä "pitaya" tyyliin ei pinkki, muttei oranssi, mutta jotakin siltä väliltä... ;)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla myynnissä tuota polaris spacea, olisin ehdottomasti kiinnostunut ostamaan, meillä nimittäis poika kaipaisin juuri tuota pukua talviks ja mistään ei mahda löytyä enään, laittaisitko minulle s-postia noora.olli@gmail.com :)

  VastaaPoista