keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Kevään uutuuksista

Kuten moni on jo ehkä huomannutkin, on kevään uutuudet alkaneet ilmestyä kauppohin - niin kivijalkoihin kuin verkkoonkin. Meillekin on tullut mm. Molo Kidsin toimitus, mutta tuotteet eivät vielä ole kaupassa. Miksi ei, saattaa joku kysyä.

Ensinnäkin meiltä puuttuu tuotekuvat. En edelleenkään halua itse ruveta kuvaamaan miljoonaa (no, ei niitä oikeasti ihan noin paljon ole...) tuotetta ja toisaalta haluan saada mahdollisimman hyvälaatuiset kuvat suoraan valmistajalta. Lisäksi haluan nyt alettaa kunnolla ja koko rahan edestä. Vasta sen jälkeen on aika siirtyä kevään uutuuksien kimppuun :)

Mitä olette mieltä tästä? Pitäisikö KEVÄÄN uutuudet laittaa myyntiin jo nyt? Ja ennen kaikkea ostaisitteko kesävaatetta keskellä lumimyrskyä?
Ilmapalloja vapuksi 2012!

2 kommenttia:

  1. Joka paikkaan vaan näkyy heti tulevan, eli onko riski, että muualta ostetaan? No toisaalta minä en osta ainakaan vielä, vaan mielummin hyvällä alella vanhoja.

    VastaaPoista
  2. Niin vielä eilen vannoin, ettei uutuudet tule kauppaan kuin vasta ALEn jälkeen, mutta nyt niitä on jo muutamia siellä... :)

    VastaaPoista