keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Lilla companyn uudet tuulet

Lilla company vaihtoi eilen omistajaa. Minusta tuli siis pariksi viikoksi perustamaani yritykseen tavallinen työntekijä, hassua! Oman yrityksen tai tässä tapauksessa liiketoiminnan myyminen ei ole mikään helppo juttu, koska pelissä on sydämen lisäksi niin paljon tunteita. Minulla kävi Lilla companyn suhteen tuuri, sillä ostajaksi löytyi ihana ihminen, jolla on jo kokemusta lapsista, lastenvaatteista ja -tarvikkeista, somesta, blogeista, postitattamisesta ja melkeinpä kaikesta muustakin tämän homman pyörittämiseen liittyvästä. Jatkossa Lilla companyn takaa löytyy toiminimi Oliver's cloud ja sen perustaja Helena.

Minun on siis aika kiittää ja kumartaa näistä melkein neljästä vuodesta, jotka olen saanut myydä ihania lastenvaatteita Lilla companyn kautta. KIITOS! Tämä blogi ei enää jatku, mutta jätän sen julkiseksi vielä toistaiseksi, jotta vanhat mitoituspostaukset ja molon haararivärivertailut eivät katoa mihinkään.

Mukavaa kesän odotusta toivottelee,
Lilla companysta Jenni <3

8 kommenttia:

 1. Oikein antoisaa jatkoa tulevaan sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tässä paljon haikeutta ilmassa, mutta olen tosi onnellinen, että yritykselle löytyi jatkaja.

   Poista
 2. Onnea uusiin haasteisiin! Monet jäävät varmasti kaipaamaan sinua - olet somessa tosi pidetty kauppias. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä minäkin jään kaipaamaan Lillan ihania asiakkaita <3 Monen kanssa tuli oltua yhteydessä muutenkin kuin vain sinisiä paketteja postittamalla :)

   Poista
 3. Lilla on ollut hyvissä käsissä ja näin on jatkossakin. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin asian näen :) Jatkajaan on täysi luotto!

   Poista